close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 март 2017 г.

horoskop-9

Овен 

Проявявате завидна непоколебимост при справянето с внезапно възникнал проблем. За момент вниманието и надеждите на много хора ще бъде приковани във вас и едва ли ще ги разочаровате. Мнозина от вас ще помнят този ден дълго време. Успявате да изгладите пререканията с любимия човек и това ви окрилява. Нищо не е в състояние да ви попречи да осъществите намеренията си.

Телец 

Пред вас стоят много задачи за решаване, но ще намерите сили за да се справите. В деловата сфера ще трябва да покажете твърдата си решимост да приключите свой проект, защото няма да липсват провокации, тласкащи ви в друга посока. Гледайте позитивно и не се отказвайте от намеренията си.

Близнаци 

Денят ще подложи на изпитание вашата устойчивост в емоционално отношение. Стремете се да не се подавате на манипулациите на делови партньори или колеги. Взимайте разумни решения, защото само така ще превърнете негативните аспекти в предимства, особено когато става въпрос за работа.

Рак

Ще се преборите със страховете си, ако пристъпите към конкретни действия, в подкрепа на всичко, което предвиждате. Промените ще се усетят най-вече в професионалната сфера, може би смяна на работното място или започване на самостоятелен бизнес. При други те ще се проявят в отношенията им с човек, към когото не са безразлични, но се чувстват потиснати от поведението му.

Лъв

Ако се появят проблеми на работното място, потърсете съдействие от хора, чиито авторитет е безспорен. Наученото ще ви е от полза. Лутанията ви в интимните ви взаимоотношения ще доведат до обтягане и са възможни раздели. Ако не търсите такъв изход, бъдете толерантни към партньора си.

Дева 

Имате неотложни ангажименти, които трябва да свършите днес, но ще ви остане време и за приятни занимания в домашна обстановка. Доброто настроение ще ви направи по-добри и по-отстъпчиви към околните и най-вече децата. Часовете споделени с любимите ни хора са незаменими. Те ни дават енергия и градят истинските човешки стойности у всеки.

Везни 

Динамиката от последните няколко дни ви е поизтощила и вероятно копнеете за спокоен отдих. Любимия човек ще ви съдейства и ще направи почивката ви много приятна. Изненадваща новина ще ви заинтригува и може да ви накара да промените плановете си за близките дни. Предложение за кратко пътуване ще изкуши по-авантюристично настроените от вас.

Скорпион 

Ще се разочаровате от хора, които сте преценили погрешно. Не прибързвайте в действията си. По-възрастни от вас ще ви стоплят с вниманието си. Един флирт може да сложи обещаващо начало.

Стрелец 

Не се отказвате лесно от намеренията си и това привлича вниманието на околните. Ще ги заставите да се отнасят с респект към вас. Амбицирани сте да успеете и ще продължите да упорствате. Вълнуващи мигове ви очакват с любимия човек.

Козирог

Не бързайте да считате работата си за приключена. Имате да свършите още доста неща преди всичко да е готово. Недоразумения с фирма, с която работите може допълнително да ви забавят. Ваша оферта ще заинтригува солидни клиенти и е много вероятно да ви се отвори доста работа в близките дни. Не позволявайте на дребните неприятности да развалят настроението ви.

Водолей 

Капризите ви днес ще срещнат отпор и са възможни разногласия. Въпреки това не се оставяйте да ви въвлекат в чужда игра. Безработните ще получат възможност за нова работа, но има още какво да подобрят в себе си, за да останат доволни.

Риби

Ще съумеете да предразположите околните към себе си, спечелвайки ги за каузата си. Прощавайте, на себе си, на другите, на всички. Така ще привличате добрите сили и с изненада ще установите, че делата ви вървят по-гладко, сякаш водени от невидим помощник. В интимната сфера ви очакват развития, които ще променят живота ви.