close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 март 2018 г.

horoskop-9

Овен

Може да се наложи да прибегнете до нетрадиционни средства за да постигнете това, към което се стремите днес. Не бързайте да си правите заключения преди да сте проучили всичко по случая. Отдава ви се възможност да за кратко време да напреднете в нова за вас област. Подкрепата на приятел ви е особено ценна в момента.

Телец 

Идеите ви са печеливши, затова е нужно да сте активни, като се съобразявате и със собствените си интереси. Ако от доста време работите върху даден проект, не позволявайте на нищо да ви пречи за да го довършите. Не всички наоколо са с добри намерения. Пазете се от недоброжелатели.

Близнаци

Не сте във върхова форма, но денят изисква да се мобилизирате. Налага се да вършите доста работа, която не търпи отлагане. А и вие не сте хора, които обичат да отлагат за утре ангажиментите от днес. Действайте бавничко, без излишни емоции. В личен план също бъдете една идея по-благосклонни към грешките на половинката.

Рак

Днес трудностите са за ваше добро и затова е нужно самостоятелно да ги отстранявате и да вървите напред. В личен план ви очаква един доста ведър и благоприятен ден. Чувствате прилив на жизнена енергия. В службата не се обвързвайте с договори и споразумения. Този ден е особено неблагоприятен за разискване на финансови въпроси.

Лъв

Натовареността ви през последните дни е видима и се отразява на настроението ви. В желанието си да свършите всичко може да се по изнервите, но не унивате. Нещата ще си дойдат по местата, а вие ще постигнете резултатите, към които се стремите. Не пренебрегвайте отдиха си, ще имате предложения в тази посока.

Дева

Днес поставяйте пред себе си ясни за преследване цели и не се страхувайте да търсите съвет или подкрепа от страна на специалисти, приятели или близки. Благоприятни ще са покупките, с които ще имате възможност да подобрите значително стандарта си на  живот.

Везни

Днес ще имате възможност да съберете добрите плодове на своите усилия, вложени през изминалите дни, седмици и месеци. В професионалната сфера е изключително важно да се предпазвате от завистници, защото именно те могат да ви навредят в много направления.

Скорпион

Този петък бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човека, който ще предизвика споровете в професионалната сфера.

Стрелец

Ще се справите с всичко, което предвиждате, ако заложите на бързата си мисъл и действия. Задачите и отношенията, които зависят от вас ще продължат да се развива и за напред успешно. Ще откриете нови качества в човека до себе си и това ще ви направи още по-привързани към него.

Козирог

Днес оригиналните ви хрумвания ще започнат да дават положителни резултати, благодарение на постоянството, с което преследвате набелязаните си цели. Използвайте интуицията си, защото тя ще ви даде възможност да се ориентирате в трудните ситуации.

Водолей 

Сътрудничеството с приятел може да не ви донесе успех днес, а в близките дни. Става дума за начинание при, което можете да изберете дали да действате сами или в екип. Вторият вариант е за предпочитане и съвсем скоро сами ще се убедите в това. Можете да постигнете впечатляващи резултати в много кратки срокове. Просто обмислете добре всяка своя стъпка преди да действате.

Риби

Ще се занимавате с делови и уреждане на лични въпроси. Ако се почувствате пренебрегнати или подразнени от нечие поведение, си запитайте дали сте достатъчно обективни и справедливи към него. Една част от намеренията ви ще се осъществят още днес, за другите трябва да продължите да работите, разчитайки най-вече на себе си.