close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 март 2019 г.

horoskop-9

Овен

Гледайте напред и обмисляйте бъдещите си планове. Стремете се към конкретни действия и ще успеете. Обърнете внимание на физическото си състояние. Намерете време за спортни занимания и такива, които да извисяват духа ви. Общуването с подходящите хора ще ви зареди енергийно и ще ви помогне по-бързо да намерите отговорите, които ви интересуват.

Телец

Благородните ви пориви ви, освен всичко друго ви носят и уважението на околните. Продължавайте в същия дух и дори и да срещнете пречки, бъдете уверени, че това е най-добрият за вас път. Постиженията ви са най-доброто потвърждение на това.

Близнаци

Бъдете повече реалисти, нямате нужда от фалшиви обещания и блясък, който не радва сърцето ви. По-малко споделяйте плановете си и работете самостоятелно за тяхното осъществяване. Обкръжението ви е пъстроцветно, изберете подходящите хора, с които ви е приятно да общувате.

Рак

Денят е подходящ за разтоварваща програма, а не за делови занимания и бизнес. Ще имате една вълнуваща среща с човек от вашето минало. Поглезете душите си и се отдайте на спомени.

Лъв

Уикендът с приятни хора е най-доброто лекарство. Днес не е момента да разкривате новите си идеи и планове за бъдещето. Не позволявайте на гордостта си да ви заблуди.

Дева

Днес най-вероятно ще предпочетете домашния уют, а и няма да изникнат много възможности, които да ви го спестят. Ако кулинарното изкуство е истинското ви призвание, имате шанса да сътворите шедьовър, който дори и критичните ви роднини ще признаят.

Везни

Ще погледнете по нов начин на отминало събитие или жест, които ще променят отношението ви към някого или нещо и с нова нагласа ще продължите напред. Процесите ще са съпроводени с повече емоции и без да изпадате в крайности, ще се отърсите от остарелите си разбирания. Срещи с хора, на които дължите внимание и уважение, покажете им го.

Скорпион

Давайте си сметка за впечатлението, което оставате у околните. Ако желаете те да ви приемат такива, каквито сте, без фалш и лицемерие, то бъдете естествени. Някои от вас ще получат предложение, свързано с финансово обвързване. Преценете добре плюсовете и минусите преди да вземете окончателно решение.

Стрелец

Посветете деня на дома си. Подходящо е за започване на ремонтни работи. Това ще ви се отрази ободряващо. Доверете се на умението си да съчетавате оригиналното с практичното в подбора на интериора. Можете да разчитате на отлично здраве.

Козирог

Освежени и с настроение ще се включите в изпълнение на обща задача, присъствието ви ще се забележи и оцени положително. Отдавайки значение на сериозните занимания, няма да пренебрегнете и личните си ангажименти. Финансови придобивки и време за развлечения.

Водолей

Заредени сте с творческа енергия, затова не изпускайте вдъхновението си. Ще съумеете да свършите навреме планираното за деня и ще останете доволни от себе си. Не допускайте дребни дрязги да развалят настроението ви.

Риби

Имате за какво да размишлявате. Подаваната енергия ще ви направи по-активни към личните ви дела и ще ви отведе на интересни за вас места. Отношенията ви към една специална личност са повече от всякога усложнени, но вината за това е и ваша. Помислете дали не грешите в начина, по който изразявате чувствата си.