close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 март 2021 г.

horoskop-9

Овен

Неочаквани приходи ще направят деня ви много по-приятен отколкото можете да си представите. Ще се окаже така, че не сте длъжни на никого за изненадващо споходилото ви материално благополучие, а това прави ситуацията още по-привлекателна. Можете да си позволите неща, за които само сте мечтали. От вас зависи какво ще правите от тук нататък.

Телец

Проблемите остават на заден план. Очертава се пътуване, което ще ви донесе приятни емоции. Предложение от приятел за общи капиталовложения. Работете за постигането на целите си, като задълбочавате контактите си. Закачлив флирт ще ви накара да се почувствате много по-добре. Приятна изненада вечерта.

Близнаци

На голяма част от вас им предстои кратко пътуване днес. Разнообразието ви се отразява чудесно, както и възможността да срещнете нови хора или такива, които не сте виждали отдавна. Прекалено емоционални сте днес и това може да обтегне отношенията ви с околните, но за щастие навреме взимате необходимите мерки това да не се случи.

Рак

Новости от семеен и личен характер ще направят деня на много от вас специален. И по други причини ще се чувствате празнично. Шанс за професионален напредък за онези, които работят в тази посока.

Лъв   

Няма да ви липсва добро настроение и такова ще бъде то и в дома ви. Любимите ви хора ще поставят условия, които в някаква степен ще ви подразнят. Освободете ги от силното си присъствие, нека имат свободата сами да вземат решенията си и сами да носят отговорността си за тях.

Дева

Предстоят ви важни промени в личен план. Преценете добре приоритетите си и не се колебайте да действайте. Не обръщайте внимание на пренебрежението от страна на близките си. Съвсем скоро всичко ще се промени в желаната от вас насока.

Везни

Внесете повече разнообразие в ежедневието си и ще върнете желанието си за изяви, развлечения и нови дръзновения. Не е нужно много, за да се почувствате отново в добра форма. Занимания на открито са измежду добрите неща, които може да направите за себе си. Общуването с любим човек ще ви донесе хубави емоции.

Скорпион    

Минали събития ще породят у вас спомени и е възможно да изпитате разочарования, но от самите себе си. Един човек ще ви помогне да се справите със ситуацията, като ви насърчи да промените някои свои решения. Транспортни проблеми ще възникнат при някои, с които ще трябва да справяте сами.

Стрелец

Много от вас ще продължат да се занимават със служебни въпроси, работата изисква да не я отлагате. Наред с това ще помислите за организацията и дисциплинираността на сътрудниците си/ако имате такива/. Не пренебрегвайте здравето си, има какво да направите, за да се поддържате в добра форма.

Козирог

Ще имате доста работа днес, затова пестете усилията си и не се занимавайте с дреболии, които само могат да развалят настроението ви. Разговорите, които провеждате днес оставят у вас противоречиви чувства, но въпреки това очаквайте добри резултати. На ваш приятел му предстои промяна в професионален план и вие ще се окажете въвлечен в личните му вълнения.

Водолей

Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.

Риби

В професионално отношение няма да сте натоварени прекалено и ще можете да се посветите на личните си проблеми. Нещата ви са така сложени, че трябва да постигнете баланс между разум и чувства. Любовна тръпка и толериране обекта на вашите чувства ще стане причина за известно забавяне на ваше решение. Не позволявайте да пренебрегвате деловите си задачи, заради човек, който не заслужава отдадеността ви към него.