close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 ноември 2017 г.

horoskop-9

Овен

На работното място ви очакват доста изненади днес. Стойте настрана от спорове, които не ви засягат, дори да се чувствате компетентен по разискваните въпроси. Вечерта посетете интересно културно събитие, което ще ви зареди с позитивна енергия.

Телец 

Съдбата ще ви се усмихне и през следващите няколко дни ще ви изникне възможност да изкарате малко допълнителни пари. Вярвайте в себе си, работете упорито и ще бъдете наградени подобаващо.

Близнаци

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Като че ли най-важно на този етап от време е търпеливо да подхождате към проблемите. Ще се радвате на внимание и любов от страна на интимната си половинка.

Рак

Ако някой ваш близък преминава през труден период най-доброто, което можете да направите за него, е да стоите настрана. Не се притеснявайте, притесненията му ще траят кратко и след няколко дни сам ще дойде при вас.

Лъв

С повече постоянство при решаването на възникналите проблеми ще успеете в професионалната сфера. Незаинтересоваността, която проявявате ще ви създаде неприятности. Не търсете у другите причина за несгодите си. Обърнете внимание на собственото си поведение. Рано или късно трябва да вземете решенията, за които се въздържате.

Дева

Ще постигнете с лекота намеренията си и ще се похвалите с нови придобивки. Умеете да сте силни, когато това е нужно и да впечатлявате с прозренията си. Не оставяйте неразрешен въпрос, свързан с административни дела. Делово предложение ще ви помогне по-лесно да вземете решение и да постигнете повече увереност в себе си.

Везни

Днес ще се случат неща, заради които е възможно да се почувствате изключително нервни. Отначало няма да ви е грижа за тях, след това ще се отдръпнете, а накрая ще почувствате раздразнение и е възможно неволно да обидите приятел.

Скорпион

Очаква ви много динамичен ден, особено ако не се успите и пропуснете по-голямата част от него. Евентуалното ви отсъствие от бизнес сцената ще има съкрушителни последствия за екипа, с който работите. Имайте милост към колегите си и ги зарадвайте с присъствието си.

Стрелец

В работата ви днес ще настъпят промени, към които се стремите от доста време. Отварят ви се ангажименти, които не сте планирали, което може да ви затрудни в определен момент. За предпочитане е да се справите сами с всичко, тъй като са възможни проблеми в отношенията ви с конкретни хора. В личен план ви предстоят много приятни моменти.

Козирог

Този четвъртък бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човека, който ще предизвика споровете в професионалната сфера, защото едва ли това ще има положителен за вас ефект.

Водолей

Изключително стабилни и харизматични сте, но само когато това е необходимо. Драмата винаги е била безполезна за вас, тъй като предпочитате реалността. Ваш близък, с когото споделяте съкровените си мисли, може да ви измами.

Риби

Днес е необходимо да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Здравето ви ще е отлично.