close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 октомври 2017 г.

horoskop-9

Овен

Радвате се на успехи днес, независимо дали те са в личен или професионален план. Имате добър подход, а и околните ви подкрепят безпрекословно. Ще останете очаровани от предложението на свой близък за предстоящо събитие. Не отлагайте твърде дълго разговора си с човек, с когото имате да изясните нещо важно. Ще се успокоите от това което ще научите.

Телец 

Възможно е в професионален план да се запознаете с нови личности, които да ви отправят интересно предложение. Ще се увеличат отговорностите ви. Опитайте се да избегнете желанието си към съревнования, за да постигнете повече успехи и да се сдобиете с добри приятели. Начало на нова връзка не се препоръчва.

Близнаци 

Раздвоени сте по въпроси, свързани с кариерата и със семейството. Възможни са финансови сделки или сватбени планове, но ще изпитате напрежение в това отношение. Опитайте да се отпуснете. Заздравете връзката си, но се отдръпнете от хората, с които не се чувствате комфортно.

Рак

Време е да помислите как финансовото ви положение се отразява на отношенията с околните. Не правете излишни разходи и се опитайте да спестите. Направете си план и си наложете ограничения. Възможно е да ви връхлетят умилителни спомени, които ще предизвикат желания.

Лъв

Умората и раздразнението могат да се отразят неблагоприятно на взаимоотношенията в семейството ви. Вземете мерки, починете си и не подценявайте енергиите около себе си. Само с добри мисли и чувства ще се противопоставите на агресията. Усмихнете се и покажете любовта към човека, когото обичате.

Дева

Ще останете доволни от работата си днес, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. От срещите си с различни хора научавате много и полезни неща, които за в бъдеще бихте могли да приложите в практиката си. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет.

Везни

Въпреки направените разчети на сили и време ще срещнете известно затруднения, независещи от вас. Има кой да ви помогне, стига да направите правилният избор. Като начало започнете с дела, които ще върнат увереността ви, че има надежда и спасение за всички нас.

Скорпион

Денят може да е свързан с неприятни изненади за някои от вас. Повишете вниманието си, ако боравите с големи суми. Партньорът може да ви изнерви, но ако намерите верния тон ще гледате заедно в една посока. Това ви е особено необходимо сега. Не бързайте да считате за приключен даден ангажимент.

Стрелец

Ако проявите повече отзивчивост към близките си ще се почувстват много по-добре, а и на вас ще ви се отрази благотворно. Днес ще ви е нужна подкрепата им и колкото по-безболезнено си я осигурите, толкова по-полезна ще ви бъде тя. Безпокойствата ви свързани с предстоящата седмица са напълно безпочвени, така че помислете за нещо по-интересно над, което да мислите.

Козирог

Очакват ви промени в професионален план. Бъдете внимателни за здравето си. Почивайте повече. Опитайте се да подредите мислите и чувствата си. Използвайте логиката, за да се отървете от страховете. Ако се налага, изолирайте се.

Водолей

Не се отказвайте да търсите правата си, заслужавате повече от това, което получавате. Никой не може да ви спре, вървете уверено по пътя си и ще защитите достойно интересите си. Деловите контакти създават добри перспективи за бизнеса ви. Предстоят ви важни битки, успех!

Риби

Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили.