close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 октомври 2018 г.

horoskop-9

Овен

Работата ви днес ще е напрегната, но ползотворна. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате няма да бъде напразно. Предстои ви стабилизация във финансов план, но бъдете готови за доста предизвикателства. Отношенията ви с любимия човек се развиват добре и ви дават сила да преследвате докрай целите си. Ще прекарате вечерта на приятно място.

Телец

Неочаквано събитие ще даде нова и желана от вас насока на живота ви. Предпазливостта при вземането на решение няма да ви навреди, но не се бавете много. Най-сетне ще получите шанса, към който се стремите от дълго време. Очакват ви романтични мигове с любим човек и дано това ви разтовари, и накара да се почувствате щастливи.

Близнаци

Ако сте обзети от тягостно настроение днес, особено внимателно се пазете от необмислени постъпки, за които после може да съжалявате. Не са изключени сериозни конфликти с близки хора или колеги. Вършете нещо, което ви е приятно и не изисква особени усилия. Шофирайте предпазливо. Потърсете места, които са ви любими и релаксирайте.

Рак

Част от вас ще прекарат този ден на път. Имате доста неща за вършене и предпочитате да не губите ценно време. Разбирате се добре с човек, с когото се познавате отскоро. Възможно е да промените поведението си относно въпрос, които досега сте считали да сигурен. Радвате се на нова покупка, която отдавна обмисляте да направите.

Лъв

Работата ви днес ще е успешна, дори може да се каже че полагате основите на нещо предстоящо. Не пропускайте възможността да научите нещо ново, което ще ви бъде доста полезно. Препоръчително е да говорите само толкова, колкото се изисква от вас.

Дева

Ще работите активно по делата си, довеждайки ги до благоприятна финансова развръзка. Усилията ви ще са съпроводени с напрежение, но то е част от играта. Нечии интерес ще се съсредоточи върху вас, за това запазете присъствие на духа. Отнася се до професионалните ви възможности и няма да останете разочаровани.

Везни

Днес трябва да устоите на изкушението да се замесвате в личния живот на други хора, тъй като от това няма да излезе нищо добро. Няма лошо да бъдете на линия, ако имат нужда от помощ или съвет, но не се намесвайте, освен ако не ви помолят изрично.

Скорпион

Забравете безсмислените разговори и действия. Днес трябва да се възползвате от всяка секунда, за да завършите проектите си. Не позволявайте егоцентрични хора да ви разсейват от целите ви, тъй като е възможно да го правят с умисъл.

Стрелец

Във всичко, което се налага да правите днес бъдете предпазливи. Около вас има хора, чиито интереси се разминават с вашите и от тях са възможни провокации. Добри новини ще ви мотивират да вземете решение и да спазите нужните срокове. Изненадани ще бъдете от бързото развитие на събитията.

Козирог

Случващото се около вас ще затвърди усещането ви, че можете да се справите не по-зле от всеки друг, предвид общи задачи и ангажименти. Не позволявайте на депресията да ви завладее, имате сили и ще успеете. Нечия любов и внимание ще ви дават кураж и вдъхновение. Дамите ще се чувстват в свои води днес и ще извлекат дивиденти за бъдещето си.

Водолей

Имате чудесни хрумвания, но не бързайте да ги разгласявате пред всички. Преценете добре доколко са реално осъществими и действайте. Представители на зодиите Рак и Телец ще ви окажат неоценима помощ. Не ги отблъсквайте с необмислени изказвания.

Риби

Няма да липсват трудности от административен и финансов характер. Препоръчително е да изчакате по-благоприятен момент за активни действия, като използвате времето си за полезни неща. Невъзможността на близък човек да се справи с проблема си ще ви застави да търсите начини за решението му.