close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 септември 2023 г.

horoskop-9

Овен

Свободолюбивият ви дух няма да позволи каквато и да е намеса в делата ви, нито пък в мисленето ви. Верни на себе си, ще покажете воля и последователност в отстояване на позициите си. Но това няма да попречи на доброто ви сърце и с готовност ще откликнете на нуждите на някой, който на мига ще се възползва от вас.

Телец

Изострената ви чувствителност, причина за която са преумора, социална неудовлетвореност или семейни проблеми, ще се отрази на взаимоотношенията и работата ви днес. Говорете по същество, бъдете кратки и ясни, аргументирано защитете идеите си и не хранете прекалени очаквания към никого и нищо. С други думи бъдете реалисти.

Близнаци

Мнозина от представителите на този знак са ангажирани с конкурси или изпити. Бъдете уверени в онова, което сте в състояние да покажете и не се притеснявайте излишно. Очарованието ви няма да остане незабелязано и от човек, който отдавна е привлечен от личността ви. Вечерта ви очаква особено приятно преживяване.

Рак

Гъвкави в общуването, ще си спестите главоболия и ще си осигурите предимство. Ще заздравите връзката си с партньора и това ще ви се отрази добре на духа и самочувствието. Успокоени, ще се посветите на идеите си, реализацията на които ще ви се отдава с повече лекота. Нови придобивки за дома.

Лъв   

Преценявайте трезво риска в работата си, устремът ви към успеха често ви кара да пренебрегвате очевидни неща. Научете се да разпознаете подходящия партньор за вас. Здравето няма да ви създава проблеми, но е добре да посетите личния си лекар. Повече отдих ще ви се отрази добре. Силите ви ще се възвърнат бързо ако спортувате.

Дева

С участието си в професионален проект ще изявите лидерските си качества. Пак по същите причини други от вас ще се преместят на нова работа, но с по-добро възнаграждение. Трети ще се подготвят за самостоятелно представяне пред широката публика, заредени с творческа енергия и хъс.

Везни

Чудесен ден за всички представители на зодията. Онези от вас, чиято работа е свързана със срещи с много хора ще имат доста интересни контакти и ще получат полезна за дейността им информация. Очакват ви приятни мигове и в любовта.

Скорпион                                                   

Бъдете премерени в приказките си днес, словоохотливостта ви може да се отрази зле на положението ви. Действайте предпазливо, като изчакате удобния момент и задължително след проучване на възможностите си. Ще имате своя шанс, но трябва да покажете, че сте готови да се възползвате.

Стрелец

Ще отделите от времето си на занимания, стоящи в страни от основната ви заетост. Това може да е и началото на нов бизнес за вас, бързо ще се окажете от печелившата му страна и ще заработите с повече ентусиазъм. Нищо не е случайно, опитът ви се базира на много труд и днес ще берете плодовете му.

Козирог

При част от вас днес се наблюдава временен застой в професионалното развитие, но това съвсем не бива да ви притеснява. Имате възможност добре да обмислите позициите си и да намерите своите бъдещи шансове за реализация. Ваш близък се заема с нещо, което е твърде неподходящо за него, вие можете да се произнесете деликатно по този въпрос

Водолей

Нуждата от обективна оценка на конкретна ситуация или важно събитие налага да се абстрахирате от умората и личните си пристрастия. В хода на работата ще получите допълнителна информация, която би повлияла на решенията ви. Вярвайте, всичко ще се подреди по начин, който очаквате.

Риби

Отрано разпределете времето си днес, така че да не пропуснете нещо дребно, но важно, защото това може да ви създаде много главоболия. Имате шанса да завършите работа, започната отдавна. Проявете повече търпимост към чуждите емоции, дори те да ви разконцентрират.