close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 юли 2017 г.

horoskop-9

Овен

Започвате нещо ново и сте твърде заети, за да обърнете внимание на нещата, които се случват около вас днес. Не се преуморявайте обаче, тъй като това може твърде лесно да намали ентусиазма ви. Подкрепете свой близък, който има намерение да осъществи своя интересна идея. Проучете добре възможностите си преди да предприемете сериозни стъпки в личен план.

Телец 

Без да обяснявате действията си ще предприемете ход, позволяващ ви бърз напредък и с това ще изненадате мнозина. Ще наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите, с което може да настроите негативно някого към себе си. Ако сте последователни в действията си, няма да сгрешите.

Близнаци 

Не всичко ще върви по план през този ден, но ще се справите със всички ангажименти и ще се почувствате удовлетворени. След това се отдайте на така бленуваната от вас почивка. Обърнете внимание на интимната си половинка.

Рак

Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.

Лъв

Добре е да намерите време и за почивка. Заемате се с какво ли не, докато накрая не откриете онова, което наистина ви удовлетворява. В личен план ви очакват много приятни мигове с любимия човек. Помислете преди да предприемате по-сериозни стъпки в посока на общото ви бъдеще. Можете да направите много в тази насока.

Дева

През днешния ден ще успеете да свършите повече, отколкото сами сте очаквали. Денят ще премине според вашите желания – новите впечатления ще ви обогатят. В личен план всичко се нарежда отлично. Желания от вас човек споделя чувствата ви и търси вашата близост.

Везни

Мислете за своите задачи и по-малко внимание обръщайте на странични неща. От вас се изисква повече отговорност и това в известна степен ви разтоварва от грижи по другите. Една среща ще промени представите ви за партньорство и любов. Ако добре съчетаете времето и плановете си ще останете доволни от себе си.

Скорпион

Отговорностите няма да ви оставят да си почивате. И вие, като хора, имащи отношение към проблемите на другите ще останете на своя пост. Разумно е да споделите с близките си за невъзможността да сте през целия ден заедно, за да не изтълкуват погрешно отсъствието ви. Но, за други от вас денят ще бъде по-свободен.

Стрелец

От правилната ви преценка на дадена ситуация днес ще зависи дали ще успеете да постигнете намеренията си. Не се лишавайте от мнението на околните, което доста често ще се оказва, че е най-правилното за момента. За препоръчване е да не избързвате, а да изчакате най-подходящия момент за действие. Намирате решение на личен проблем.

Козирог

Днес е възможно известно неразбирателство с околните. Това налага да преосмислите позициите си. Паричните ви проблеми няма да са много. Добре е да сте по-отзивчиви към някои грижи на ваши близки.

Водолей 

Ще ви се наложи да отстоявате идеите си. На прав път сте и критичните забележки не бива да ви разубеждават. Стремежът ви към повече свобода в отношенията е похвален, но е възможно да бъде противоречиво приет. Ако имате възможност да пътувате днес, дори за кратко, би ви се отразило чудесно.

Риби

С добро настроение ще се включите в суетата около вас, без да показвате раздразнение от чуждото несъвършенство. В делата си бъдете внимателни, забързаното темпо може да предизвика недоглеждане и последствията да развалят настроението ви. Нечии проблем ще ви направи по-акуратни при вземане на решение в чужда полза.