close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 юли 2018 г.

horoskop-9

Овен

Работата ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Срещате се с различни хора, от които научавате въпроси, касаещи бъдещите ви професионални проекти. Опитайте се да съчетаете усилията си с тези на хората около вас и бъдете сигурни, че така ще постигнете наистина впечатляващи резултати. Ще останете очаровани от предложението, което получавате за вечерта.

Телец

Твърде заети сте днес, за да обърните внимание на нещата, които се случват около тях. Поставяте си ясни цели и изисквате същото от хората, с които работите. Възможно е да останете разочаровани от действията на определени хора, затова предварително съгласувайте намеренията си. Получавате приходи, които заздравяват финансовото ви състояние.

Близнаци

Имате време да обмислите целите си и да наберете нови сили, за да ги постигнете. Ще ви се отдаде възможност за продуктивни партньорства. Пазете се от конфликти и не бъдете толкова емоционални. Възможно е да се ядосате без причина на близките ви хора. Не бързайте да вземате решения.

Рак

Радвате се на одобрението на околните днес относно ваша идея, която отдавна обмисляте. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването й, затова не губите ценно време. Привлечени сте от човек от обкръжението ви. Не бъдете настоятелни в опитите си да привлечете вниманието му, това може да има обратен ефект. Бъдете по-търпеливи.

Лъв

Новите реалности стартират и пред вас ще се отворят хоризонти. Проблемите, които до сега са ви притеснявали ще отпаднат, къде сами, къде с ваша намеса. По-важното е, че ще присъствате с пълния си капацитет в живота, ще бъдете полезни на себе си и на света край вас. Висините са ви познати, нужно е само да ги пожелаете.

Дева

Ако допуснете намеса в работата си ще съжалявате. Днес правете всичко сами, ще ви носи удоволствие и ще постигнете много. Възможна е раздяла с човек, с когото ви свързват топли чувства. Ще ви боли, но ще го преживеете. Та вие сте по-силни от много други, независимо от чувствителността ви.

Везни

Пряката ви работа днес може да ви създаде повече напрежение и това да се отрази на взаимоотношенията ви с околните. Ако се почувствате неразбрани, не бързайте да се обяснявате, защото реакцията ви може да се изтълкува различно. Можете да избегнете всичко това, ако сте открити и дружелюбни.

Скорпион

С дипломатически похвати ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия. Имате опит и от по-сложни моменти, а и мотивацията ви е налице, от вас се очаква много.

Стрелец

Възможни са трудности в отношенията ви с близките. Планирайте само кратки пътувания. Във финансово и професионално отношение очаквайте добри новини. Възползвайте се от ситуацията и сделките, които ви предлагат на момента. Фокусирайте се върху работата си.

Козирог

Поставили сте си цели, чието изпълнение ще ви отнеме повече време и нерви, но няма да се откажете. Финансови и други придобивки ще подобрят настроението ви и направят по-добри. Договореностите ще ви поставят в позиция да избирате, като разбира се, ще останете лоялни към онези, с които сте свързани.

Водолей

Внимавайте с всички финанси и избягвайте рисковете, тъй като са възможни проблеми с планираните сделки. Имате желание да организирате парите си и да намерите решение за всеки проблем. Ще бъдете възнаградени за упоритостта и жертвите, които правите в момента.

Риби

Възможността да си починете ви привлича повече от всичко друго. Избягвайте конфликтите и не търсете вина никому. И сами сте допринесли за взаимоотношенията, които имате с околните. Едно предложение ще ви потопи в размисли за бъдеща работа. Съзирате добри перспективи и това ви прави будни.