close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 юни 2017 г.

horoskop-9

Овен 

Ще се отнесете с респект към заниманията си и към хората, с които работите. Това ви поведение ще ви спечели уважение и ще подобри организацията, което ще се отрази положително и на резултатите. Разностранните ви интереси ще ви срещнат с нови хора, които ще ви обогатят с познанията си в областта, която ви интересува.

Телец 

Този петък не давайте оценки и не правете обобщения на работното място за да избегнете сблъсъци с колегите. Гледайте собствената си работа и не си губете времето в излишни приказки. Захващате се с проблем, чието разрешение не е невъзможно, ако не му се отдадете. Материални придобивки за някои от вас.

Близнаци 

Ще разпределите времето и вниманието си върху повече задачи днес, но обвързаността ви с конкретни хора и събития е важна за вас. Ще обсъждате с партньорите си бъдещи проекти, запознавайки ги с конкретни детайли по тях. Ремонтните дейности също ще са сред приоритетите ви, ще спазите договореностите и ще уважите желанията на близките си.

Рак

Този ден ще имате желание да обхванете повече задачи, но едва ли ще сте в състояние да се справите с всичко, което бихте желали. Плановете ви са прекалено амбициозни. Ще постигнете съгласие с колега по въпрос, който досега е бил спорен и от това ще ви стане по-леко, и ще ви спори повече.

Лъв

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да увеличат броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували.

Дева

Днес ще ви се наложи да бъдете внимателни в работата си, ако искате да постигнете добри резултати. Попадате в деликатна ситуация и положението ви ще зависи от начина по който успеете да реагирате. Доверете се на интуицията си и можете да разчитате на успешни действия. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което ви е убягвало досега.

Везни

Вниквайки в потребности си, ще поискате да направите нещо повече за себе си. Ако това изисква да промените стереотипа си на живот, не се стряскайте. Всяко усилие в тази посока ще ви се отрази положително и последващите събития ще го докажат. А с деликатното си отношение към нечии проблем ще станете по-търсени и желани.

Скорпион

Каквито и промени да настъпят ще налагате прагматичен подход и няма да се колебаете в действията си. Разочарования са възможни, но по причини на които не можете да влияете. Иначе ви очакват трепетни вълнения от среща с човек, който не спира да ви вълнува, въпреки раздялата ви.

Стрелец

Приемате спокойно изненадващия развой на събитията. Най-вероятно става дума за неочаквано развитие на деловите ви ангажименти. Въпреки дребните неприятности няма основания за по-сериозни притеснения. Бързо овладявате ситуацията и неотстъпно вървите към осъществяване на намеренията си. Печелите симпатиите на привлекателна личност от противоположния пол.

Козирог

Днес контролирайте склонността си към разточителство в материалната сфера, защото така ще подобрите стабилността си във финансовата сфера. Намерете време да планирате предстоящите си ходове в службата.

Водолей 

Доверете се на опита си днес и не рискувайте при заплетени ситуации. Точния ви усет за нещата много ще ви помогне да направите правилния за вас избор. Очаквайте съвсем заслужено скорошно подобрение на финансовото си състояние.

Риби

Решителността ви днес ще прави чудеса в професионалната сфера. Опитайте се да сте с точна преценка относно заобикалящата ви среда и няма да имате основание за притеснения. Внимателно изказвайте мнението си в писмен вид или под формата на заявления на публични места и пред много свидетели.