close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 юни 2018 г.

horoskop-9

Овен

Това е един добър ден за повечето представители на зодията. За някои от вас професионалните задължения са от първостепенна важност, което ги откъсва от околния живот. Други просто ще следват емоциите си, които днес са особено богати. Ако сте повече активни ще създадете нови познанства.

Телец

Днес вашето положение в материалната сфера ще изглежда спокойно, особено ако сте заделили настрана достатъчно средства, за да посрещате някои непредвидени задължения. Източник на позитивни емоции ще са най-малките членове на семейството.

Близнаци

Подхождате прекалено импулсивно към даден въпрос и това може да ви накара да съжалявате за постъпките си. Споделяйте впечатленията си с хората около вас и бъдете готови за почерпите от техния опит. Така можете да предотвратите доста неприятни моменти за себе си и близките си.

Рак

Днес ще бъдете много заети, но ангажиментите ви доставят удоволствие. Чувствате се изпълнени с енергия и оптимизъм, като заразявате и останалите. Парични попълнения ще повишат настроението ви и вечерта ще бъде чудесна.

Лъв

Днес наред със задълженията си се погрижете и за себе си, предвид умората и стреса имате спешна необходимост от повече спокойствие, чист въздух, развлечения и хубави емоции. Атмосферата на взаимност ще се отрази положително на настроението ви.

Дева

Възможно е днес да ви направят предложение, което ще ви заинтригува. Не избързвайте обаче в отговора си, първо помислете добре дали сте в състояние да се справите с тази отговорност. Съветите на близките ви ще са ви от полза, затова не ги пренебрегвайте. Осланяйте се и на интуицията си, на собствения си вътрешен глас. Оставете си достатъчно време за почивка вечерта.

Везни

Не разполагате с нужната ви информация и докато не си я набавите, сте възпрепятствани да вземете окончателно решение. Настроението ви ще се подобри и делата ви ще потръгнат напред, за това ще се погрижи доверен човек, с когото имате засилено общуване. Промените в семейството ще ви накарат да се съобразявате с тях.

Скорпион

Днес ще си мислите, че всички неприятности на света са се стоварили върху вас. Всъщност денят ще е съвсем нормален, но лошото настроение ще ви подтиква да мислите за себе си като жертва. Опитайте се да се преборите с него като си доставите малко удоволствие.

Стрелец

Дайте си сметка към какво се стремите и дали целта ви е близка до реално осъществимата. Не сте от хората, които хвърчат, но очевидно имате нужда от приземяване. А също и не искате ли повече, отколкото можете да дадете. Вслушайте се в оценката на близък човек, и ако я приемете, ще го превърнете в свой учител, и то с основание.

Козирог

Днес се пазете от конфликти, освен, че отнемат от силата ви, може и да се компрометирате сами. Избягвайте гнева и лошите мисли. Изразете любовта и грижите към постоянния си партньор, обградете го с нежност и ще създадете прекрасна атмосфера около себе си, в която и други ще се чувстват уютно.

Водолей

Този ден за вас се характеризира с инициативност и добро настроение. С каквото и да се захванете, вършите всичко по най-добрия начин и то така че да удовлетворява изискванията и на най-взискателните хора около вас. Възможно е да ви се наложи да отложите нещо, планирано за днес, което ще ви създаде повече работа впоследствие.

Риби

Денят ви ще бъде изпълнен с неочаквани новости, приключения и нестандартни ситуации. Вие се справяте с това, благодарение на находчивостта си и трезвата оценка на събитията. Направете приятна изненада на интимната си половинка, за да не се почувства изолирана от вашия свят.