close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 януари 2018 г.

horoskop-9

Овен

Лъчезарното ви излъчване ще ви помогне да осъществявате намеренията си с повече лекота днес. Ще очаровате някого с присъствието си и ще получите разбиране и подкрепа. Научили сте формулата на успеха, действайте. За здравето трябва да се погрижите, съществува опасност от настинки и хронични страдания.

Телец 

Някои от вас днес са доста мнителни, което ще се стори странно на околните. Не мислете, че цел на всеки срещнат е да ви измами, тази предпазливост е ценна, но в разумни граници. Някой ще прояви жест, с който ще ви покаже, че хората около вас са добронамерени. Търпението ви към един проблем скоро ще бъде възнаградено.

Близнаци

Възможни са проблеми в работата, различията ви с другите ще се засилят. Ще се изправите пред конкуренти. Ще се чувствате самотни, но няма да го признаете. Напрежението, което чувствате, ще ви накара да търсите спокойствие в семейството.

Рак

Семейни проблеми и напрежение са вероятни днес. Възползвайте се от възможността да се справите с недоразуменията и да организирате нещата. Внимавайте със здравето. Не бягайте от проблемите, това само би влошило ситуацията. Намерете своя баланс.

Лъв

Не пренебрегвайте близките си, отдавайки предпочитание на други неща в живота си. Доходите ви днес ще нараснат и това е единственото ви оправдание пред тях. Семейно тържество и повече споделени емоции ще направят вечерта ви приятна. Идващите дни ще покажат, че сте направили правилния избор по отношение на нещо лично.

Дева

Днес сте в чудесно състояние на духа, и никакви препятствия не могат да спрат изпълнението на плановете ви. Проявете съпричастност към затрудненията на приятел. Различните настроения идват и си отиват, а приятелството ви остава. Преценете добре възможностите си в личен план, за да не останете разочаровани.

Везни

Очаква ви разнообразен и ползотворен ден днес. Имате доста идеи, но предпочитате да се захванете с онова, което най-добре бихте свършили. Подкрепата на близките и приятелите ви ще е особено важна за онези от вас, които се канят да предприемат сериозна стъпка в личен или делови план. Не се преуморявайте и гледайте по-спокойно пред себе си.

Скорпион

Ангажирани ще бъдете днес, но естеството на делата ви доставя удоволствие. Чувствате се изпълнени с енергия и оптимизъм, и така увличате и останалите. Финансови попълнения ще повишат настроението ви и вечерта ще бъде чудесна. Запазете доброто си настроение и за следващите дни, когато ще бъдете отново център на вниманието.

Стрелец

Към различията ще се отнесете типично в свой стил, отдавайки значение най-вече на своите позиции и интереси. За да елиминирате загубите се покажете като очарователни и мили, готови на взаимопомощ хора. Така ще привлечете вниманието на партньорите си и заедно ще напреднете в работата си по общ проект.

Козирог

Денят крие изненади за вас. Подгответе се с търпение да посрещнете предизвикателствата. Не позволявайте на нищо да спре устрема ви към целта. Вярвайте в себе си и не се предавайте, ако срещнете препятствия по пътя си. Съдбата ще ви възнагради, когато сте наясно с желанията си.

Водолей

Направете ревизия на чувствата си и си дайте сметка какво сте вие един за друг. Ако отговорът не дойде насочете вниманието си към друго занимание, за да не вгорчите и без това недоброто си настроение. Можете да планирате от сега програмата си за следващите дни, като не пропуснете семейството и децата. Финансовите очаквания ще ви подтикнат към по-добра организация.

Риби

Очаквайте промени в отношенията си с членове на семейството и с колегите. Възможно е да не сте планирали нещата правилно. Задълженията ви са много, така че се погрижете да си починете и да се наспите добре. Спазвайте диета и правете упражнения.