close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 януари 2019 г.

horoskop-9

Овен

Днес ви предстоят големи постижения на професионалното поприще. Както винаги демонстрирате висок професионализъм и умение да организирате безупречно работата си. Може да се наложи да приемете някои ограничения и да се вмествате в наложени ви рамки. В интимен план ви очаква приятна среща с интригуваща личност.

Телец

Решителни действия при разрешаването на проблеми свързани с професионалната ви реализация ще ви донесат успех. Не се колебайте да действате бързо. Дори и на момента да не сте уверени, със сигурност това, което бихте загубили ще е много по-малко, отколкото ако се забавите. Очаквани добри новини ще ви успокоят и заредят с оптимизъм.

Близнаци

Предстоящо събитие ще ви накара да се почувствате напрегнати и е възможно вълнението да ви дойде в повече. Дайте си глътка въздух и мислете положително. Нещата ще се развият така, както ги планирате вие. Серията от успешни реализации, която ви предстои ще повдигне самочувствието ви.

Рак

На път сте да приключите с проблем, който ви създаваше повече притеснения. Сами или с общи усилия ще стигнете до очакваните резултати, каквито и трудности да срещнете, ще се справите. Ползите ще са за повече хора и ще окажат положително въздействие върху живота на всички ви.

Лъв

Денят ви ще бъде хубав, наситен с добро настроение и приятни срещи. Въпроси от служебен характер няма да ви затруднят, като някои от тях ще решавате в движение. Едно присъствие ще ви носи вълнения и ще ви дава сили. Променете хранителния си режим, ако търсите промяна в силуета си.

Дева

Успешен ден за бизнес начинанията ви. Осланяйте се на вътрешното си чувство и търговски дух при взимане на важни решения, касаещи бъдещи проекти. Очертава се благоприятна възможност за съдружие с коректен и състоятелен съдружник-не я изпускайте.

Везни

Очаква ви успешен работен ден днес. Работата ви се развива според плановете ви, а и вашата напоритост ви помага когато нещо се обърка. Не се отказвате от нищо, което сте предприели и това издига неимоверно авторитета ви. Можете да разчитате на човек от обкръжението си, с когото предприемате нещо ново. В личен план ви очаква удовлетворение.

Скорпион

Денят е подходящ за активни действие във всички посоки. Много от вас ще се заемат с решаването на административни въпроси, имащи отношение към авторитетни институции. Сами ще се уверите в повишаващите ви се творчески и професионални възможности, възползвайте се от момента.

Стрелец

Ще работите по нови и важни неща, разгръщайки потенциала си. Полезните ви контакти и сфери на дейност ще задълбочат познанията ви и ще ви доближат до желаната цел. За едни тя е свързана с професионалното им израстване, други са привлечени от материални ценности. Във всички случаи ще горите от нетърпение, предвкусвайки славата и могъществото на парите.

Козирог

Проявете повече търпение в отношението си с онези, които намирате за безинтересни и не показвайте отегчението си. Усилията ви ще дадат резултат и ще се възползвате от благоразположението им. Други ще ги занимават здравословни неразположения, свои или на близките хора.

Водолей

Ще останете приятно изненадани от развитието на проблем, който е от огромно значение за вас. Намесата на нова за вас личност силно облекчава положението ви и ви дава голяма свобода на действие. Не се колебайте да се възползвате и да си осигурите значително предимство. Можете да разчитате на подкрепата на близките си, а съвсем скоро това ще е от огромно значение.

Риби

За да сте сигурни в успеха си в предстоящ проект, разширете информацията си, като се консултирате с подходящите хора. Ще осъществите намеренията си, но имайте предвид, че основната тежест по реализацията им ще бъде за ваша сметка. Изправете се срещу агресията и не позволявайте тя да ви въздейства по никакъв начин.