close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 август 2018 г.

horoskop-10

Овен

Днес звездите ви обещават късмет с парите. Това ще ви донесе независимост и ще отпусне напрегнатото ви ежедневие. Животът на любимите хора с вас ще е вълнуващ и изпълнен с приключения. Може да дадете воля на необузданото си въображение, но все пак се пазете да не затънете в прекомерни грижи към околните, за са не пострада материалното ви положение. Импулсивността ви може да отстъпи място на съмненията, но в крайна сметка ще успеете.

Телец

Работата и ангажиментите ви са обвързани с конкретни срокове, договори и финансови взаимоотношения, които определят и поведението ви към тях. Ще получите информацията, от която се нуждаете, бъдете търпеливи и не бързайте с оценките си. Нечия програма ще наложи промени и във вашата.

Близнаци

Концентрирайте се и не разпилявайте енергията си в странични въпроси. Ще е удачно, ако работите съвместно с хора, които познавате добре, и на които имате доверие. Не повтаряйте стари грешки. Така става, когато не искате да вникнете в проблема и той отново напомня за себе си.

Рак

Днес денят ви ще бъдете още по-динамичен, отколкото обикновено, ако това е възможно. Внимавайте какво говорите в моментите на разпалени спорове, защото лесно бихте могли да издадете тайна, която е по-мъдро да пазите за себе си.

Лъв

Заобиколени сте от хора, които споделят лични въпроси с вас, което неминуемо влияе върху емоционалното ви състояние. Опитвате се да им бъдете полезни със съвети и препоръки, но изглежда съвсем не е лесно. В определен момент това може да се окаже твърде изтощително, затова бъдете внимателни. Намерете достатъчно време и за себе си.

Дева

Днес вие сте човека, който ще успее да го доведе до успешен край труда на много хора. Разбирате се чудесно с хората около вас, радвате всички със свежото си чувството за хумор. Интимният партньор с желание ще ви помогне да се отпуснете. Помислете как да го изненадате.

Везни

С действията си внушавате сигурност и спокойствие, нещо, което се отдава на малцина. В сферата, която ви вълнува все по-осезателно ще налагате името си и ще печелите партньорства. Внимавайте и по-малко се доверявайте на онези, които ви ласкаят. Финансови придобивки и други приятни вълнения ще направят вечерта ви особено интересна.

Скорпион

Решени сте да покажете най-доброто от себе си и това е хубаво, но не натискайте педала на газта толкова силно. Рискувате да навредите на собственото си здраве. За най-добри резултати, както у дома, така и на работното място, намерете баланса между периодите на яростно усилие и периодите на качествена почивка.

Стрелец

Разумно и търпеливо ще работите, избягвайки недоразуменията и насочвайки събитията в своя полза. Ще задълбочите сътрудничеството си с човек, чиито възгледи са близки до вашите и с когото се допълвате взаимно. Има още какво да се направи, за да се почувствате спокойни, но времето е пред вас.

Козирог

Приключване на конкретна задача ще ви създаде настроение, постигнали сте очакваните резултати. Помислете за отдиха си, като изберете тихо място и хора, с които да се чувствате спокойно и приятно. На някои от вас денят ще предложи вълнуващи изживявания.

Водолей

Кариерата ви и свързаните с нея дейности в момента са отлични и няма да отнеме дълго време, преди да започнете да се изкачвате по стълбицата на успеха. Вашите съперници няма да са щастливи, но това не бива да ви интересува. Не живеете за тяхното мнение.

Риби

Финансови проблеми ще ви измъчват през по-голямата част от деня. За щастие можете да разчитате на комбинативния си ум, за да излезете елегантно от създадената ситуация. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Направете го и ще се радвате на повече усмивки около вас.