close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 декември 2017 г.

horoskop-10

Овен

Мнозина от вас ще се възползват от днешния ден за забавление и разтоварване. Някои може да си спомнят, че имат неотложни служебни ангажименти. Дори и да е така, оставете си вечерта свободна. Предстоят ви приятни мигове в желана компания. Навлизате във възходящ период, изпълнен с хубави моменти.

Телец 

Ще посветите от времето си на проучвателни действия, свързани с предстоящи начинания. Така ще улесните по-следващата си работа и ще можете да си починете, успокоени за утрешния ден. Други ще се занимават с ремонти по дома или колата. Партньорът ще се съобрази с желанията ви.

Близнаци

Днес не е точното време да се чувствате като в рая, но сте прекалено умни и знаете как да стоите здраво стъпили на земята. Не е изключено да изпитате някои моменти на умора, така че щадете тялото и емоциите си.

Рак

Бъдете особено внимателни в отношенията с партньора си, защото там е възможно да възникне конфликт. Помислете добре как да действате, така че да вземете най-доброто решение. Не прибързвайте с покупките.

Лъв

Не потискайте амбициите си. Моментните падове, през които някои от вас преминават са необходими за отрезвяване и обновяване. Имате необятни заложби, и сте много по-близо до реализацията им отколкото мнозинството от хората. Просто повярвайте в себе си.

Дева

Очаква ви спокоен ден, който повечето от представителите на знака ще предпочетат да прекарат сред домашна обстановка. Имате нужда от почивка, затова едва ли бихте могли да свършите пълноценно някаква работа. Заобиколени сте от близките си и тяхното добро настроение, което ви действа разтоварващо. Очаквайте посещение от близък приятел.

Везни

Вашият дух е достигнал точката на пълна удовлетвореност. И това се усеща от всички покрай вас. Всичко в живота ви ще се случва с лекота и висока ефективност. Само с едно движение ще успявате да оправите хаоса около вас.

Скорпион

Бъдете по-отговорна към здравето си днес, особено ако сте родена през първата декада. Има вероятност за допускане на грешки и възникване на конфликти. Не е подходящ момент за поемане на риск. Избягвайте споровете с половинката.

Стрелец

Създайте си по-голямо разнообразие около себе си. Действайте и рискувайте, правете много неща, особено такива, които да ви донесат полза. Ще планирате пътуване което да ви откъсне от ежедневието и обичайното ви обкръжение. Не си хабете енергията напразно, а бъдете по-концентрирани. Ако случайно се почувствате объркани или стресирани, непременно съумейте да преодолеете тези настроения, за да не провалите магията на деня.

Козирог

Имате всичкия кураж и способността да се справите с трудна ситуация, така че не се притеснявайте. В никакъв случай не изпадайте в униние и тревожност, тъй като ако веднъж ги допуснете, няма скоро да се отървете от тях.

Водолей

Ако установите, че енергия ви спада през следващите 24 часа, ще трябва да си вземете така необходимата почивка, за да възстановите силите си. Тази неделя се отдайте на релакс, ако искате през новата седмица да сте на ниво.

Риби

При вас напрежението ще се усети най-вече във финансово отношение. Не се притеснявайте излишно, ще се справите успешно. И все пак избягвайте излишните разходи. Не правете скъпи покупки, подтикнати от емоции.