close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 декември 2018 г.

horoskop-10

Овен

Подчинете действията си на разума и ще постигнете всичко, което желаете. За да се развива успешно кариерата ви ще получите облекчение от други грижи, така щото да се посветите изцяло на нея. Близките ви са хората, които най-добре ви разбират и на които дължите най-много благодарности.

Телец

Използвайки знанията и опита си, ще се включите успешно в изпълнението на професионална или друга бизнес-задача, с което ще подобрите материалното си състояние. Заобиколени от приятели, ще се радвате на споделени занимания и ще се забавлявате. Сами ще се ангажирате с обещание, което ще се окаже по-трудно за изпълнение, но ще се справите.

Близнаци

Днес приключете на време с някои проблеми от личен характер. Използвайте останалото време, за да прокарате път на своя идея или професионална инициатива пред началници или делови партньори. Не се отказвайте от въвеждането на някои новости в стила ви работа.

Рак

В началото на работната седмица ограничете разходите си. Точно на този етап от време ще имате нужда от повече пари и затова ще ви се наложи да сте разумни като цяло в оперирането с наличните си средства. Ще ви се наложи да съобразите професионалната си програма с физическото си състояние, за да успеете да приключите със служебните си ангажименти.

Лъв

Стремите се да направите деня си по – разнообразен. Оставането у дома изглежда ви е непривлекателно. Приятелите ви са на вашето мнение и това ви улеснява много при избора на забавление. Не се колебайте да предприемете нещо, което винаги сте искали. Бъдете уверени, няма да съжалявате.

Дева

Обзети сте от амбиция да успеете. Ще се окажете в центъра на разнопосочни интереси и с присъщата ви находчивост ще обърнете събитията в своя полза. И невъзможното ще ви се струва лесно преодолимо.

Везни

Днес се опитайте да приключите всичко, с което сте се захванали. Не се поддавайте на униние и депресия, съберете всичките си сили и докажете на света, че наистина сте смели.

Скорпион

Въображението ви е неудържимо днес, и ако бъдете добри към себе си, за да осъществите хрумванията си, ви очаква приятно и безгрижно бъдеще. Поне се постарайте да положите минимални усилия в тази насока, защото толкова добри дни са рядкост. Някои от вас ги очаква среща, за която само са мечтали, но все не са събирали смелост до сега.

Стрелец

Подминавайте дребните неща около себе си и се съсредоточете върху основните задачи, които сте си поставили. Ще са ви необходими и усилията на близките ви за да се справите успешно. Нова покупка ще освежи самочувствието ви и начина, по който изглеждате. Очаквайте положително развитие на личен въпрос.

Козирог

Въздържайте се от наставления, към които другите остават равнодушни. Запазете мнението си за себе си и не пристъпвайте към работата си предубедено. Ще получите подкрепа, но и сами трябва да си помогнете. Знаете как, за това действайте, без да изпадате в излишна суета и губене на време.

Водолей

Днес избягвайте да влизате в противоречия, за които предварително знаете, че няма да имат положителен ефект върху развитието ви. Стремете се да се заобикаляте с личности, които имат положителна нагласа към живота. Обърнете внимание на вашите близки.

Риби

Може да ви се наложи да се справяте с проблеми, които не са предвидени. Сигурно е, че ще се справите с лекота, ако използвате вашите артистични дадености. Не проявявайте високомерие, а намерете общ тон с околните. Само така ще успеете. Бъдете сдържани в желанието си да харчите.