close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 май 2017 г.

horoskop-10

Овен 

Тази сряда е изключително подходяща за финансови операции и реализация на проекти, от които в бъдеще ще увеличите паричните си приходи. Проявете по-голяма гъвкавост в личен план. Не се претоварвайте

Телец 

Денят ви ще бъде успешен, но само в случай, че съумеете да не изразходвате енергията си за незначителни неща. Възможно е да чуете новина, която ще ви накара да се почувствате добре. Ще започнете да кроите планове и да подреждате събития. Не забравяйте, че не вие сте последната инстанция. Вечерта се заемете с нещо, което ще ви раздвижи.

Близнаци 

Застигащите ви неприятности в професионален и материален план ще се дължат на прибързаните ви действия и в двете посоки. Добре е да не предприемате каквито и да е било ходове, ако не сте сигурни какъв краен ефект ще имат те върху вас.

Рак

От това как се справяте със задачите си днес ще зависи удовлетвореността ви в края на деня. Оставете настрана въпрос, който само ви създава неприятности и се посветете на перспективни дейности. Стабилизирате отношенията си със сърдечния партньор. Това ще се окаже много важно за цялостното ви самочувствие.

Лъв

Заложете на деловите си срещи, ще ви бъдат полезни. Не ги пренебрегвайте и ще се изненадате от лекотата, с която ще вземате решенията си. Желанието да разнообразите деня си може да ви отведе вечерта на някое тихо и приятно място, или пък при шумна компания. Зависи само от вас.

Дева

В добро самочувствие ще приемете предизвикателствата на деня. Ще отделите голяма част от времето си на личните си дела и ще оползотворите по най-добрия начин даденостите. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно предстоящото.

Везни

Най-важното нещо днес е да разберете, че собствените ви възгледи са също толкова важни, колкото и чуждите. Не губете от времето си, докато се опитвате да накарате околните да мислят като вас. Те ще ви последват, без да се налага да ги питате.

Скорпион

Днес мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално.

Стрелец

Имате доста смели планове, за чието изпълнение ще ви е необходимо голямо количество енергия. Ако се съди по мотивацията ви обаче, едва ли ще срещнете нещо, което да ви спре. Продължавайте в същия дух и скоро ще имате поводи за празнуване.

Козирог

Заемате се с много нови занимания днес. Работата ви изисква непрекъснато да сте нащрек и да сте готови във всеки един момент да приложите наяве нещо, което обмисляте. Можете да се доверите на човек от колегите си и да постигнете големи успехи в съвместната си дейност. Проявете повече търпение в личните си взаимоотношения.

Водолей 

Срещите ви от професионален характер ще са изключително ползотворни, затова не закъснявайте за тях. Опитайте се да сте по-пестеливи във финансовата област. Контактите ви с приятели извън пределите на страната ще са причина за множество положителни емоции.

Риби

Опитайте се да подобрите финансите си, поискайте повече или си намерете втора работа. Внимавайте дали действате правилно. Ако сте обвързани и връзката ви е спокойна, не мърдайте от тази позиция. Ако сте сами, възможно е да възобновите връзка с познат от миналото, която обаче е нестабилна.