close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 май 2022 г.

horoskop-10

Овен 

Задачите ви днес няма да намалеят, но ще ви бъде по-лесно с подкрепата на околните. Съществува възможност да започнете общ бизнес с някого, комуто вярвате. Може да му се доверите, но и вашата собствена инициатива ще бъде от значение. Сами изберете начина, по който да действате.

Телец

Предизвикателствата няма да ви разколебаят, напротив, ще се отнесете към тях градивно и с мисъл за предстоящото. Ще се заемете с организацията на започващ проект, което ще ви мобилизира и настрои духа ви съзидателно. Връзката ви ще се обнови и помогне да се отърсите от съмненията си.

Близнаци     

Не пропускайте шанса да направите добро впечатление на притегателна за вас личност. Ще имате подходящи случаи за да го сторите, освен това сте и в подходящото настроение. Пренебрежителното ви отношение може силно да засегне ваш близък. Засилване на собственическото ви чувство за притежание и свързани с това главоболия.

Рак

Служебните задачи в съчетание с битовите ще повишат ангажираността ви, а настроението понижено. Отговорностите ще ви тежат, затова не отхвърляйте предложения за помощ. Приятелите ще ви бъдат емоционална подкрепа и това ще стопли душата ви. Намерете време за малко отдих.

Лъв

Денят е подходящ за нововъведения от различно естество. Творците ще изживеят ползотворни часове в общуване с хора, близки по дух и усещане. За всички вас е важно да бъдете коректни в отношенията си. Сработват се добри енергии и без усилия ще поведете другите към правилните решения.

Дева

Много от вас ще предпочетат да споделят деня си с онези, които обичат и по-малко ще ги вълнува суетата на света на вън. Ще се погрижите за нечие неразположение и ще потиснете собствените си претенции, оценявайки благосклонността на съдбата към вас. Подготовката на семейно тържество ще ви сближи.

Везни

Не се дразнете от лековерното поведение на свои колеги и не ги съдете. Но и не позволявайте на интригантите да ви въвличат в игрите си. Въздържайте се от емоционални изблици и запазете добрия тон. Много скоро нещата ще си дойдат на място и ще получите удовлетворяващи ви свидетелства за промяна на положението.

Скорпион

Еднакво отговорни ще бъдете както към работата си, така и към онези, с които животът ви събира. Това означава, че на моменти може и да прекалите с изискванията си към тях, без да предложите някакви облекчения в замяна, с което да си навлечете недоволството им. Ще се стремите и към изяви, носещи ви повече известност.

Стрелец

Ако се изправите пред трудности от административен или друг характер, ще намерите сили и добри контакти, благодарение на които да продължите работата си. Повече ще ви притисни темпото, с което се свършват финансите ви и това ще ви подтикне към търсене на допълнителна работа.

Козирог

Денят ще е натоварен за повечето от вас. В програмата ви влизат задачи, които не търпят отлагане, още повече, че предвиждате и пътуване. Следващите дни ви очакват приятни емоции, които не бива да погубвате с мисли за работа. Внимавайте какво и пред кого говорите, за да не нараните някого.

Водолей

С партньорите си ще обсъждате работни проекти и други интересуващи ви подробности. Времето ще ви стигне за всичко, което предвиждате за днес. Доходите ви ще се повишат след направените промени и подобрената организация на работа и контакти. Приятел ще ви насочи към идеи, имащи отношение към общи дела.

Риби

Поздравления, добре се справяте. Без да си давате много зор, нещата се получават. Все пак имайте предвид че това е до време. Не се косете заради финансовите липси у дома. Скоро ще разберете, че са оправдани. Пазете се от възгордяване. Одобрението на околните не винаги е искрено.