close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 март 2017 г.

horoskop-10

Овен 

Планирано пътуване може да се отложи за сметка на нещо много по-привлекателно. Не бързайте да отхвърляте предложение от приятел. Помислете върху него и може би ще откриете, че е точно това, от което имате нужда. Получавате добри новини, свързани с проект, в който участвате. Не подценявайте способностите си и проявете повече инициативност.

Телец 

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да увеличат броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували.

Близнаци 

Ограничаващи обстоятелства може да блокират прилива на енергията ви. В сферата на любовта, интимни отношения, творчество ще ви бъде трудно да се изявите с пълна сила. Въпреки че напълно сте способни да се справите с обстоятелствата, проявете внимание и предпазливост. Подчинявайте се на правилата и по-малко действайте импулсивно. Само тогава нещата ви ще се получават без проблеми. Планирайте внимателно деня си и бъдете готови за всякакви изненади.

Рак

Ако личното ви доволство е вашата цел, то работете повече днес. Няма да липсват проблеми, но упорството ще ви спаси. Бъдете внимателни, не се забърквайте в съмнителни начинания с непроверени хора. Осигурете си спокойствие и се насладете на приятна компания.

Лъв

Ще ви занимават проблеми със здравето, вашето и на близките ви. Не се преуморявайте, не ви се отразява добре напрежението. Запазете доброто си отношение към околните, това ще се отрази и на тяхното поведение към вас. Мислете позитивно и ще имате повече поводи да се радвате на живота си.

Дева 

Технически спънки или изпуснати нерви могат да провалят намеренията ви днес. Изпълнението на текущи задачи ще бъде възпрепятствано поради невежеството на участници в изпълнението им. Отговорността ви е налице, но е нужно да повишите активността си, ако искате да спазите сроковете и да избегнете бъдещи проблеми.

Везни 

Умората от работната седмица ще ви накара да потърсите начини за почивка, с които да се разтоварите и повеселите. Варианти няма да ви липсват. Въпроси от домашен характер ще обсъждат някои и ще поставят условия в своя защита. Не се конфронтирайте с никой, старайте се да запазите добрия климат.

Скорпион 

Ако възникнат проблеми или недоразумения на работното място, не се отказвайте, а работете, докато не останете доволни от свършеното. Имате шанс да приключите заплануваното, въпреки, че е възможно да се върнете повторно към задача, която вече сте правили. Сигурно е, че усилията ви ще се оправдаят.

Стрелец 

На делова среща или друго важно събитие ще покажете своята решителност и ще респектирате с непоколебимостта си твърдо да отстоявате позициите си. Избрали сте нелек път, но ще продължите напред, загърбвайки всичко, което ви пречи да се реализирате. Възможни са здравословни проблеми, за това избягвайте шумни и запрашени места.

Козирог

Не се заемайте с нови задачи в края на работната седмица. По-добре завършете започнат проект. Текат процеси, които ще ви изведат напред в професионално отношение. Вечерта ще ви се иска да споделите проблем с близък човек и ще търсите компанията му.
Водолей 

Имате много идеи, които искате да видите осъществени, но непостоянството ви може да ви лиши от това удоволствие. Изберете нещо, което е в рамките на възможностите ви и му се посветете. Ако успеете да се съсредоточите – успехът ви е неминуем. Вашият чар е притегателна сила за много необвързани личности, но бъдете внимателни и не си играйте с чувствата на другите.

Риби

С нестандартен подход и желание ще се впуснете в реализация на плановете си. Но има граници на натоварване. Освободете се доколкото ви е възможно от чуждите грижи. Любовните ви преживявания навън ще са бурни и няма да продължат дълго.