close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 март 2019 г.

horoskop-10

Овен

Успехите ви днес ще говорят освен за късмет и за добре свършена работа. Имате основания да сте доволни и бъдете сигурни, че съвсем скоро ще се говори за това. Наред с парите ще се радвате и на вниманието на хората около вас. Нови възможности ви се откриват съвсем скоро, възползвайте се от тях.

Телец

Независимо, че е неделя, денят е изключително благоприятен за вас в делови аспект. Възможностите ви за бързи и значителни печалби днес са напълно реални и е въпрос на минимални усилия да се възползвате. Вероятно близките ви очакват от вас повече внимание и е добре да не ги разочаровате. Повече ангажираност с проблемите на семейството.

Близнаци

Характерни за този ден са спокойствието и доброто настроение. Подхождате положително към всяко нещо, с което се сблъскате и това до голяма степен определя и добрите резултати, които постигате. Отпадат съмненията ви относно човек, когото сте считали за прегрешил спрямо вас. Имате чудесната възможност да се отпуснете и забавлявате вечерта.

Рак

Ще се почувствате освободени, ако отдадете предпочитание на онези неща, които са ви приятни и които ще ви освободят от стреса. Напрежението на изминалите дни се отразява неблагоприятно на отношенията ви с околните, от което страдате всички. Вземете мерки и внесете баланс в живота си.

Лъв

За много от вас семейството и дома са сред приоритетите ви днес. Запазете добрият тон и не разваляйте настроението на близките си в желанието си да ги назидавате и съветвате. Интимната ви връзка навлиза в нов етап.

Дева

Сега е момента да се отдадете на отдавна жадувана и напълно заслужена почивка. Посветете се на любимите си занимания, направете неща, които обичате, но все не ви остава време. Възстановете се напълно от напрегнатата седмица и съберете нови сили.

Везни

Ще употребите много енергия за да се наложите на всяка цена. Безспорен факт е, че имате блестящи идеи, но ви е нужен такт. Чуждо поведение ще събужда у вас нездрави емоции. Приемете нечии съвети и ще стигнете по-скоро до успеха, който преследвате. С някои неща трябва да се справите сами.

Скорпион

Този ден е подходящ за анализиране и наблюдение. Едва ли активните действия ще са силната си страна днес. Добре ще е ако оставите настрана въпроси, които по-скоро затрудняват работата ви и едва ли ще получат скорошно разрешение. Насочете се към област, където сте всепризнати таланти. Близък приятел иска личен съвет от вас, не го разочаровайте.

Стрелец

Доброто ви настроение ще ви позволи да помислите за по-приятни неща, освен за работа и грижи. Ще ви привличат предизвикателствата на планината, духовно-богатите хора и ред други неща. Не се дразнете на околните, ако имат различни желания от вашите, не влизайте в конфликти и не критикувайте никого. Живейте спокойно, бъдете добри и ще се радвате на взаимност.

Козирог

Ново и свежо чувство ще ви развълнува и промени мислите ви. По-лесно ще вземете решение по въпрос, който ви е затруднявал и следвайки го, ще постигнете желаното. Ще напредвате, подтиквани от порив да изявите талантите си, а също и добрите си намерения. Любовта ще ви приветства, дарявайки ви с енергия и закрила.

Водолей

Днес имате реалния шанс да свършите нещо особено важно, което по едни или други причини отлагате от доста време. Ако имате възможност обаче не оставяйте нищо недовършено, за да си спестите по-нататъшни главоболия.

Риби

Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение.