close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 ноември 2017 г.

horoskop-10

Овен

Ще се наложи да потърсите услугите на стар приятел. Постарайте се срещата ви да е едновременно и полезна и приятна. Работата няма да ви създава сериозни проблеми, а и вие организирате делата си добре. Все пак проверявайте резултатите от работата на другите, защото сте застрашени да рефлектират върху вас.

Телец 

Очаква ви доста благоприятен ден, като напрегнатата сутрин ви дава удовлетворение заради добре свършена работа. Всъщност напрежението е заради хилядите ангажименти, с които трябва да се справяте и които отмятате до обяд. В любовта също чувствате удовлетворение. Подкрепата на любимото същество е гарантирана.

Близнаци

В добро настроение сте. Днес имате самочувствието да положите основите на едно ново, но не съвсем навременно начало. Преувеличавате личните си качества и умения. Пресилвате нещата и влагате доза драматизъм при воденето на разговори. Това ви отделя от реалността и можете да се заемете с дела, които не са ви съвсем по силите.

Рак

През този ден бъдете много внимателни. Петък може да бъде и доста успешен, но и крайно неблагоприятен. От вас и вашите действия зависи всичко. Радвате се на популярност сред хората, но около вас се навъртат такива, които желаят да ви оплетат с примката на една лъжлива сделка. Това би ви обвързало с доста загуби в бъдеще. Имайте го предвид и се пазете.

Лъв

Ще бъдете интересни и привлекателни за противоположния пол. Но това може да наруши плановете ви за деня. Не се поддавайте на мисли, които могат да повлияят не добре на душевното ви равновесие. Предстои ви среща, която в някаква степен ще внесе яснота в отношенията ви с важен за вас човек.

Дева

Днес ще ви върви да се справяте със сложни задачи и напрегнати ангажименти. Имате добра мотивация за работа и много идеи, които тепърва чакат своята реализация. Използвайте максимално енергията си за полезни неща.

Везни

Днес сте търсени, популярни и ценени както в службата, така и в личния живот. На работното място ръководителите ви поднасят апетитно предложение, но дали сте в състояние да приемете – зависи само от вас. Важните ангажименти отхвърлете до обяд, а след това се отдайте на заслужена почивка.

Скорпион

Запазете дискретност по отношение на информацията, с която разполагате и не претендирайте за първенство. Поведението ви ще се оцени и възнагради от когото трябва, не го мислете. Погрижете се за уюта на дома и спокойствието на близките си, от което всички вие се нуждаете.

Стрелец

Каквото и да се случва днес, то е във ваша полза и за ваше добро, въпреки че вие почти не участвате в неговото предизвикване. Стоите отстрани и сякаш наблюдавате като странични зрители. Отделете се от хората, които ви натоварват с приказки. Имате нужда да се съсредоточите върху своите идеи. Вечерта си легнете по-рано и се заредете с енергия.

Козирог

Проявявате твърдост, упоритост и огромно количество инат. Подобни качества не са ви нужни за ден като днешния, защото обстоятелствата са против вас, а упорито настоявате нещата да се случат по вашия начин. Няма как да стане и е добре да се примирите с обстоятелствата. Не давайте пари за големи покупки и не стартирайте нищо ново днес.

Водолей

В края на работната седмица не се разсейвайте с излишни разговори и задачи, които стоят в графата маловажни. Не се интересувайте от клюки и сплетни, разпространявани от ваши колеги. Имате нужда да се фокусирате върху сериозните ангажименти и да обърнете повече внимание на личното си развитие. Концентрирайте се върху важните неща.

Риби

Спешни задачи ще изпълнят атмосферата с напрежение. Оперативността ви ще бъде подложена на изпитание, за това действайте, без излишно губене на време. Бъдете смели, имате потенциал и ще успеете да се справите с всичко, което ви затруднява. Разширете контактите си с представители на деловите среди, скоро ще ви потрябват услугите им.