close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 октомври 2018 г.

horoskop-10

Овен

Очаква ви приятен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Неочаквано е възможно да ви предложат нещо, на което се надявате от доста време. Обмислете добре отговора си, преди да кажете каквото и да е. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Бъдете деликатни, но твърди.

Телец

Използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си, а дори и да увеличите значително финансовите си постъпления. Стремете се със собствени усилия за постигнете желания от вас напредък.

Близнаци

Новости от различен характер ще засилят любопитството ви. Повечето от вас целенасочено ще търсят информация, обогатяваща знанията им в една или друга област. Сигурното е, че с присъствието си ще внасяте яснота, увереност и спокойствие в околните, подобрявайки с това атмосферата около себе си.

Рак

Очакванията ви са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно. Занимания със спорт ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да се разведрите. Самочувствието ви ще се подобри и ще възвърнете формата си.

Лъв

Уморени сте от грижите си за околните. Освободете се от чувството си на отговорност към другите и намерете време за духовни занимания. Планирайте следващите си ходове. Една хубава вест ще стопли душата ви.

Дева

Професионални проекти ще грабнат вниманието ви днес. Мотивирани сте да действате напористо и като резултат ще подобрите финансовото си състояние. Вечерта споделете за трудностите и успехите си с близките ви, ще им бъде приятно да научат за тях. Ще имате приятни мигове с човек, чието присъствие ви кара да се вълнувате.

Везни

Отнесете се с доверие към онези, които с работата си са доказали качества и авторитет. Не щадете силите си, за да сте сигурни в добрия край на начинанието си. Водете се от вътрешното си усещане за нещата и най-вече по това, че ще бъдете полезни някому. Ще имате възможност за избор и няма да сгрешите.

Скорпион

Работата ви предлага интересни предизвикателства и няма да ви остане много време да скучаете. Не взимайте прекалено присърце проблемите на околните. Желанието ви да помогнете е много силно и със сигурност ще успеете. За част от вас денят е свързан с активен интелектуален труд. Завидно продуктивни сте в тази насока.

Стрелец

Възможно е да се отегчите от много неща около себе си, но в името на по-доброто ви бъдеще не се задълбочавайте в дребнавото. Запознайте се с методите на релакс, чрез тях ще подобрите тонуса си. Мислете позитивно и се вслушвайте в мнения, различни от вашите.

Козирог

Не се отказвайте от възможността да поемете нови отговорности на работното си място през този ден. Отделяйте достатъчно време и за отдих, защото в противен случай рискувате здравословната си форма. Мнозина от вас ще се радват на добри финансови постъпления.

Водолей

Ще ви се даде възможност да се обогатите с информация, каквато за другите е ограничена. Ще успеете да свършите много полезна работа, както и да се запознаете с мнения по отношение на собствените си идеи. В хода на работата ще настъпят промени и е възможно да се откажете от свое намерение.

Риби

Най-доброто, което можете да направите на този етап е изчакването на по-благоприятни моменти за действие. Използвайте затишието, за да се подготвите по-добре за целенасочени действия. Обсъдете обстойно вълнуващ ви проблем със специалист. Крайните срокове не са препоръчителни за вас.