close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 февруари 2017 г

horoskop-10

Овен 

С добре премислени действия ще се насочите към сфери, в които други преди вас са се провалили. Успешно справяне със служебен въпрос, както и намиране на сполучливо решение по наболяла тема от ежедневието. Ще получите предложение, което ще ви удовлетвори, но не бързайте да се хвалите.

Телец 

В края на работната седмица ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в професионалната сфера. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си.

Близнаци 

Перспективите пред вас са повече от добри. Интуитивно намирате верния подход и това ви предпазва от грешки. Работете и не се поддавайте на провокации, има недобри сили, които се опитват да ви отклонят. Отношенията с партньора ще се променят, но това може да е за добро.

Рак

Ще търсите нови форми за изява на талантите си, преминавайки през деня в забързано темпо. Ще получите известия, които ще ускорят процесите в живота ви. Запознанство или утвърдена връзка ще ви създаде приятни емоции. С внимание ще се отнесете към проблемите на близък човек и ще му помогнете да ги преодолее.

Лъв

Ще ви занимават конкретни задачи, затова бъдете по-концентрирани и не се отвличайте с повърхностни действия. Отговорностите ви изискват пълна съсредоточеност. Развитието на делата ви ще е благоприятно и в желаната от вас посока. Очаква ви изненада от близките и покупка на желана вещ.

Дева 

Работата в екип ще ви донесе повече от очакваното. Новости и от личен характер, свързани със семейството или с друга интересуваща ви подробност. Бизнесмените ще подготвят предстоящите си дела, поемайки обмислен риск. Има шанс да бъде успешен, но не приспивайте бдителността си.

Везни 

Днес се опитайте да сте толерантни спрямо грешките, допуснати от страна на делови партньори, подчинени или колеги от службата ви. В случай, че сте решили да поискате ипотека или заем, за да подобрите състоянието на дома си, то това можете да го осъществите без обичайните затруднения.

Скорпион 

В никакъв случай днес не отстъпвайте от целите си под влияние на някакво събитие. Просто се оттеглете за кратко и измислете други пътища за действие. Материални придобивки подобряват самочувствието ви. Очаква ви многообещаващ флирт.

Стрелец 

Висока оценка за работата ви ще постави начало на силен период за професионалната ви реализация. Погрижете се и за възстановяване на здравето си, дистанцирайте се от дразнителите и почивайте пълноценно. Усмихнете се и ще почувствате прилив на сили и добро настроение.

Козирог

През този ден вие сте доста развълнувани и настроението ви ще се променя непрекъснато. Гневът ви може да бъде неконтролируем. По-разумно е да се въздържате, особено на работното си място, защото по-късно някои от вас наистина ще съжаляват. Бъдете разумни и търпеливи.

Водолей 

Освободете се от нещата, които ви потискат. Правете това, което ви помага да се отпуснете, без то да нарушава работния ви ритъм. Ще ви изненада приятно добра вест. Приятели имат интересно предложение за вас. Контактите с приятни хора ви зареждат с енергия и правят по-добри.

Риби

Не бъдете чувствителни към моментни настроения. Ежедневните проблеми нека бъдат нещо обичайно за вас. Можете да ги преодолеете и без много емоции. Повече деликатност в действията. Покажете професионализъм, ако сте в сферата на бизнеса. Отделете повече време за почивка.