close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 юли 2017 г.

horoskop-10

Овен

Отдавна сте доказали, че никакви трудности не могат да ви откажат от стремежа ви да се развивате и доказвате в посоката, която предпочитате. Постиженията ви се ценят от когото трябва, но дали имате достатъчно търпение, за да стигнете там, където сте тръгнали. Ще бъдете полезни на близък човек, това го можете.

Телец 

Използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си, а дори и да увеличите значително финансовите си постъпления. Стремете се със собствени усилия да постигнете желания от вас напредък.

Близнаци 

Мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани в любовта. Всяка крачка в страни може да ви коства много.

Рак

Не допускайте днес да засегнат честолюбието ви, използвайте докрай красноречието си. Възможни са недоразумения на работното ви място. Вечерта се заобиколете с любими хора, за да се разтоварите най-добре. Можете да поканите гости вкъщи.

Лъв

В природата ви е да търсите предизвикателства, оставяйки неудовлетворени от постигнатото. Не пренебрегвайте интересите си, те са извор на идеи и срещи с нови хора. Едно пътуване ще ви създаде повече настроение, отколкото очаквате.

Дева

Днес се съсредоточете върху уточняването на конкретни детайли в материално отношение. Приведете в отличен ред документите си и избягвайте подписването на споразумения, особено ако не сте сигурни дали ще ви осигурят желаната стабилност в материалната сфера.

Везни

Сами се поставяте в неравностойно положение, като се поддадете на емоциите си. Овладейте страстите си и следвайте плановете си, хладнокръвно и осъзнато. Нуждаете се от бистра мисълта и адекватни действия в създалата се ситуация край вас. Не отклонявайте вниманието си към странични неща.

Скорпион

По свой начин ще се отнесете към факт, който не буди интерес у никой друг. Перспективите, които съзирате ще ви направят активни и в това е шанса ви. Водени от пробудата си, ще зарадвате семейството с придобивки и повече удобства. Самочувствието ви е пропорционално на енергията, която влагате в работата си.

Стрелец

Аргументирано ще доказвате правотата си и с това ще повишите авторитета си. Работата ще ви спори и заедно с партньори ще приключите започнат проект. Финансовата стабилизация ще подобри климата у дома и ще ви даде възможност да задоволите част от нуждите си.

Козирог

Уверено отстоявайте своите позиции на работното си място, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Не провокирайте спорове на работното си място, защото едва ли ще имат положителен върху вас ефект.

Водолей 

Днес направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете в последния момент, за да не изгубите положение и пари.

Риби

Стараете се и успявате да се адаптирате бързо към променящата си ситуация. Не очаквайте много от партньорите си. Точно днес не са в най-добра форма и по-скоро ще ви пречат отколкото улесняват. Колкото и уверени да се чувствате, не прибързвайте и не насилвайте събитията. Ще постигнете това, към което се стремите, но ще мине известно време преди това.