close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 юли 2018 г.

horoskop-10

Овен

Приемате предложение свързано с допълнителна работа. Възнаграждението наистина е добро, но се очертава доста голямо натоварване. Преценете дали ще успеете да я съчетаете с останалите си ангажименти. Среща с приятели, които отдавна не сте виждали ще ви припомни много приятни моменти и ще ви зареди с енергия.

Телец

Все по-осъзнато разбирате нуждата от промяна, както по отношение на вас самите, така и на живота въобще. Да бъдете сред онези, които дават идеи и са готови за действие е от важност за вас. С повече решителност и вяра в себе си ще се справите с възникващите проблеми.

Близнаци

Със смесени настроения ще посрещнете деня. На работното място ще изпитвате желание да се реванширате на някой, който е съпричастен на работата и споделя отношението ви към проблемите там. В личния си живот не прибързвайте със заключенията.

Рак

Днес моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи, стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги в деловата сфера.

Лъв

В защита на парите си ще инициирате срещи, разговори и всичко друго, с което бихте защитили интересите си. Съвместни начинания или самостоятелни изяви, денят ви ще е динамичен и наситен на вълнения. Пазете се от нервни изблици, за да не си докарате излишен стрес.

Дева

Бихте могли да поставите началото на успешен период в делови план. Просто трябва да забележите възможностите, които ще ви се открият след среща с бизнес партньори. Вгледайте се добре в предложенията им и ще откриете нещо за вас. Сега е времето да се справите със затормозяващ личен проблем или да избегнете възникването му.

Везни

Към вас ще са насочени погледите на много хора в очакване на справедливост и правилни действия. Не ги разочаровайте. Бъдете на нивото на собствените си претенции и работете. Имате неограничени способности, стига да пожелаете да ги приложите.

Скорпион

Днес е изключително важно да владеете емоциите си, дори и това да е свързано с някои компромиси, които определено не са по вкуса ви. Мнозина от вас ще се радват на благоприятно стечение на обстоятелствата, което може да използвате за значителното увеличаване на приходите ви.

Стрелец

С ясна позиция и професионална подготовка, ще претендирате за по-добро възнаграждение и място в управлението. Убедеността ви е ваш надежден помощник и шанса е на ваша страна. Можете да имате и повече, стига да го желаете достатъчно силно. В интимната сфера са възможни изненади.

Козирог

Не бъдете мнителни към хората, които искат да ви помогнат. На лице са резултатите от дългогодишен ваш труд. Имате всички основания да сте доволни. Ще ви зарадва един приятелски жест.

Водолей

Днес се опитайте да се занимавате с практични и полезни занимания в професионалната сфера, за да можете спокойно да се надявате на повече стабилност в материално отношение през следващите месеци. Не пренебрегвайте потребностите на интимната си половинка.

Риби

Възможно е да се ангажирате с непредвидени задачи и да поемете чужди отговорности. Това ще обогати житейския ви опит, но ще ви изнерви. Домашните проблеми също ще ви заставят да търсите решения и в края на деня се очаква да сте уморени.