close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 август 2018 г.

horoskop-11

Овен

Денят ви ще донесе много приятни изненади и положителни емоции. Ще се радвате на любовта на любим човек. Не правете излишни разходи, за да не изпитвате финансови затруднения впоследствие. Не предприемайте пътуване на дълги разстояния.

Телец

Днес ще е най-добре да си останете вкъщи и да си почивате. Възможно е да имате леко здравословно неразположение, но това не бива да ви притеснява. Тонусът ви е понижен, но можете да намерите начин да се чувствате и по-добре. Настроени сте оптимистично относно действията на човек, който отдавна ви вълнува. Не бъдете пасивни обаче.

Близнаци

Обединете усилията си върху конкретна задача, ако желаете по-скоро да я приключите. В добро настроение сте и с желание за общуване, но съзнателно ще се дистанцирате от натрапници и хора, определящи ги като духовно бедни. Силни сте и можете да постигнете всичко, стига да сте достатъчно мотивирани и искащи.

Рак

Мислете позитивно и не се поддавайте на раздразнението си. Излишно ще се натоварите с емоции, не водещи до нищо добро. Обърнете внимание на семейството си. Помислете за промяна на обстановката, с което да изненадате приятно всички у дома. Романтични влечения ще ви отведат при нова и интересна личност.

Лъв

Обградени сте от познатите ви неща и хора, но скоро ще се окажете изправени пред въпрос, чието решение не търпи отлагане. Ще се справите, без да изпадате в паника и това ще повиши доверието на някой във вас. Силни сте и желанията ви също. Имате добро отношение към предстоящо събитие и това ви носи предимство.

Дева

Успешен и динамичен ден. Възползвайте се от добрите новини, за да повишите доходите си, особено ако става въпрос да започнете свой бизнес. Среща със стар приятел ще ви зареди с положителна енергия и ще върне хубавите спомени от миналото.

Везни

Някои от вас са настроени ваканционно и планират почивката. Постарайте се да отхвърлите професионалните си ангажименти, за не мислите за работа по време на ваканцията. Проявявате прекалена смелост в отношенията си с интимния партньор, която не е по вкуса му. Приятели ще ви потърсят за да споделите с тях радостта им.

Скорпион

Общуването с околния свят ще ви причинява болка, поради нежеланието на някой да се държи нормално. Колкото и да ви натъжава този факт не привеждайте в крайности настроението си. Заложете на откритостта и директния подход, като покажете уважението си към партньорите ви. Новости от личен характер ще внесат ведрина и обнадеждят за близкото бъдеще.

Стрелец

Волята ви да се справите с възникващите затруднения ще направи и невъзможното възможно в името на успеха. В компанията на партньора си ще споделяте впечатления и ще бъдете доволни. Събитията ще се случват и участието ви в тях ще ви носи популярност, стига да не изневерите на собственото си виждане за нещата.

Козирог

Не всичко ще върви по план през този ден, но с малко помощ от страна на вашето семейство, ще успеете да довършите започнатото и да отделите време и за релакс. Вечерта излезте с добри приятели. Доброто настроение на другите ще се пренесе и върху вас и ще можете да се отпуснете и забавлявате.

Водолей

Денят ви ще премине в разговори с приятели или в четене на интересни книги. Интелектуалната претовареност може да има позитивни, но и негативни ефекти върху вашето здраве. Не позволявайте на книга или филм да създаде във вас чувство на безпокойство и прекалено вълнение.

Риби

Без особен ентусиазъм ще се заемете със задачите си, отдавайки предимство на онези, на които срока приключва днес. Други ще насочат вниманието си към теми, помагащи им да оценят по-добре ситуациите около себе си. Доверете се на усещането си за нещата и потърсете приятелите, от които се нуждаете, за да се чувствате добре.