close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 август 2023 г.

horoskop-11

Овен             

Повече се доверявайте на себе си и се вслушвайте в интуицията си. Възможно е не добронамерени хора да ви подведат, като показват готовност за съдействие, а в решаващия момент да се отдръпнат. Бъдете готови за подобно поведение или ги дистанцирайте от себе си. Жаждата ви за бързи реализации ще ви поднесе изненади.

Телец

Част от вас са прекалено пасивни днес и едва ли ще имат особен ентусиазъм да се занимават с обичайните си задачи. Трудностите, които са ви затрупали напоследък ви пречат да започнете отново да се справяте с належащите си ангажименти. Нещата обаче съвсем не са толкова неприятни, колкото си мислите. Хванете се сериозно за работа и мислете позитивно.

Близнаци

Дайте си сметка кое ви интересува най-много в този период от живата ви и там съсредоточете приоритетите си. Съвместната ви работа с делови партньори ще продължи, придвижвайки напред общ проект. Бъдете търпеливи към мнението им и ще спечелите повече.

Рак

Нещата, в които влагате усърдие ще благоприятстват придобивките и доброто ви настроение днес. Търсещите работа ще открият добра възможност за изява на уменията си, независимо дали като постоянна или временна заетост. Включването ви в мащабен проект изисква промени в подредбата на предстоящите ви ангажименти, но ще намерите решение.

Лъв   

Част от задачите ви днес изискват по-различна компетентност от вашата. Ще се справите. Потърсете преценката на специалистите и не се съмнявайте в нея. Подаръци и други празнични атрибути ще напълнят къщата ви. Любовни вълнения също няма да ви подминат. Дискретността ви отново ще впечатли и ще помогне да потушите едно недоразумение.

Дева

Ако съумеете да насочите нещата в своя полза, ще получите желаната позиция. У дома са възможни разногласия с близките ви. Въпреки умората, направете необходимото за тях, за да запазите мира. Отлични отношения с човека до вас. Планирате лятната ваканция. Паричните постъпления ще дойдат, но по-късно.

Везни

Можете да вършите и полезни неща, докато си почивате. Подгответе проектите си за следващата седмица и след това ще останете доволни, че сте свършили тази работа по-рано. Новите предизвикателства ви носят малко напрежение, но и ви мобилизират. Вечерта посветете на приятели и се забавлявайте.

Скорпион

Всичко около вас се развива чудесно и нямате никакви основания за притеснение. Не забравяйте за поетите ангажименти и се постарайте да бъдете точни. Чаровно небрежни сте и малките грешки, които допускате със сигурност ще ви бъдат простени.

Стрелец

Промените са в ход и ще почувствате прилив на нови сили и идеи. Участието ви в общ проект ще даде резултати, далеч по-значими от самостоятелната работа. И въпреки всичко ще бъдете предпазливи, без да говорите излишно и давайки си сметка за впечатлението, което оставяте у околните.

Козирог

Ако бъдете по-внимателни в отношенията си денят ви ще премине по-спокойно. Каквото излъчваме, това и приемаме. Работата няма да ви затрудни и ще ви остане време за други, по-приятни занимания. Нова личност, или ще преоткриете такава, нo с нея животът ви ще стане по-интересен и ще се подобри.

Водолей

Избягвайте междуличностните конфликти, ще ви създадат излишно напрежение. Можете, с вроденият си усет за нещата и хората да намерите верния тон. Повече смелост и участие в събитията ще ви донесат нови придобивки. С постоянния си партньор ще изживеете нови емоции и ще заздравите отношенията си.

Риби

Засега напредвате с желаните темпове, но може да има непредвидени промени. Просто ще ви се наложи да позабавите работата си и да изчакате по-благоприятен момент за действие. Временният застой ще бъде преодолян съвсем скоро с помощта на човек, който ще отвори нови хоризонти пред вас.