close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 декември 2017 г.

horoskop-11

Овен

Стартирате седмицата с прилив на енергия и сте готови да съборите всички затворени пред вас врати. За щастие сте не само импулсивни, но също така и изключително прецизни, проницателни и се славите като отлични тактици.

Телец 

Ще пренебрегнете личните си ангажименти в полза на служебните и бизнес-дела. От друга страна ще погледнете на възможността да се забавлявате, като спасение от дразнители и натоварващи мисли. Пътуващите няма да срещнат трудности и ще изпълнят програмата си, стига да сте внимателни.

Близнаци

С умението си проникновено да вниквате в нещата, да разбирате чуждата болка и да откликвате на нуждите им се превръщате в търсени и предпочитани партньори. Осланяйте се на разума и прагматизма при вземане на решения. В личен план са възможни непредвидени ситуации, които да помрачат настроението ви.

Рак

От деловите ви срещи днес може да възникне ново сътрудничество с хора от вашите професионални среди. Това ще ускори придвижването на общ проект. Усилията, които полагате, за да не разочаровате близки хора, предвид заетостта си, ще ви направят по-уверени за бъдещето. Периодът е силен, продължавайте така.

Лъв

Ще останете доволни от оценката, която ще дадат за вас хора, имащи отношение към работата ви. Запазете и вие добрият тон. Не се поддавайте на недобри импулси, породени от високото мнение, което имате за себе си. В семейството ще ви ангажират с домашни задачи и ще търсите начини да се справите.

Дева

Отношенията ви с околните ще разцъфтят. Това е валидно както в работен, така и в личен план. Проектите, с които сте се захванала, най-сетне ще получат желания успех. Бъдете внимателна със здравето си, тъй като има риск от вируси.

Везни

С промененото си отношение към някого или нещо ще изненадате присъстващите около вас. Надявам се приятно, но във всички случаи ще следвате интересите си. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек – направи по-усмихнати и добри. Известие от далече.

Скорпион

Денят е подходящ за контакти с хора близки до вашия духовен мир. Това ще ви зареди позитивно и ще ви даде сила да се справите с текущите проблеми. Една романтична среща ще ви срещне с човек, който не е безразличен към вас.

Стрелец

Днес бъдете внимателни с парите, склонни сте да правите емоционални покупки, за които после определено ще съжалявате. И не се дразнете от постъпките на другите членове на семейството ви, може би грешката е във вас.

Козирог

Денят крие изненади за вас. Подгответе се с търпение да посрещнете предизвикателствата. Не позволявайте на нищо да спре устрема ви към целта. Вярвайте в себе си и не се предавайте, ако срещнете препятствия по пътя си. Съдбата ще ви възнагради, когато сте наясно с желанията си.

Водолей

Искате да свършите доста неща днес и въпреки цялото ви желание е възможно да не свършите нито едно от тях. Замислете се какво влияние имате върху околните и как можете да го използвате в техен интерес. Можете да им бъдете доста полезни със съветите си.

Риби

Проблем, породен и от вашето бездействие ще ви изостри вниманието и ще стане приоритетен за вас. Предизвикайте откровен разговор и изяснете позициите си, като потиснете агресията си. Плановете ви за вечерта ще претърпят промяна, предвид ново създали се обстоятелства. Но не съжалявайте, може да е за добро.