close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 декември 2018 г.

horoskop-11

Овен

С яркото си присъствие на професионалната сцена ще привлечете вниманието на повече хора, от което делата ви няма да пострадат. Напротив, ще получите повече възможности за изяви. Въпреки умората и отегчението ще имате финансови компенсации, които ще върнат усмивката и благоразположението ви.

Телец

Днешният ден е много ползотворен за вас в творческо отношение. Имате доста интересни идеи, които трябва да разработите и дооформите. Не пренебрегвайте съветите на вашите близки, не мислете че чуждото мнение непременно е погрешно.

Близнаци

Имате известни съмнения за част от делата си днес и това може да забави темповете, с които работите. Въпреки това обаче ще успеете да се справите със задълженията си, макар и да ви коства много усилия. За предпочитане е да съчетаете усилията си с тези на хората около вас или поне да не се лишавате от съветите им. Вечерта ви очаква интересна среща.

Рак

Днес мотивацията ви за работа е висока, затова се стремите всяко нещо, с което се захванете за бъде свършено добре. Избягвайте споровете и се въздържайте от коментари на чужда работа. Това само може да утежни положението ви, така че едва ли си струва. Личните ви взаимоотношения са във застой, а това не влияе добре на тонуса ви.

Лъв

Светът около вас може да бъде малко хаотичен в момента, но в края на краищата всичко ще се нареди. Не се ангажирайте лично и не взимайте страни в конфликти, които не ви касаят пряко. Единственият интерес, който ви интересува в момента, е вашият собствен.

Дева

Днес ви очаква много работа и променливи резултати. Често ще ви се налага да променяте начина си на действие, за да успеете да отговорите адекватно на ситуация около вас. Въпреки това успехите ви ще са налице съвсем скоро, затова имайте повече търпение. Някои от вас ще успеят да открият нов източник на доходи, който вероятно ще превърнат в постоянно занимание.

Везни

Не се разпилявайте в правене на много неща едновременно, защото няма да приключите с нищо в срок. Близките ви се нуждаят от сериозно отношение към тях, а с поведението си не оставяте такова впечатление. Не ги огорчавайте. С необмислени постъпки рискувате да нараните всички около себе си.

Скорпион

Днес застигащите ви неприятности в професионален и материален план ще се дължат на прибързаните ви действия и в двете посоки. Добре е да не предприемате каквито и да е било ходове, ако не сте сигурни какъв краен ефект ще имат те върху вас.

Стрелец

Подготвеността и желанието ви да започнете нов проект е видно и това ще се приеме добре от колегите и партньорите ви. В хода на работата е възможно да срещнете затруднения, приемате ги като предизвикателство пред способностите ви. Покана за вечерта ще ви поласкае и подобри настроението. Очакват ви вълнуващи моменти.

Козирог

Нетърпеливи сте да видите края на нещо, което отдавна сте започнали, но така само рискувате да провалите благоприятното му развитие. Проявете повече търпение, колкото и да не ви се занимава с доизкусуряване на подробности. Не пропускайте нито един детайл, за да бъдете сигурни че нещата се развиват според плана ви. Иначе рискувате да останете изненадани.

Водолей

В работата и отношенията си с колегите ще проявите гъвкавост и разбиране, които ще ви помогнат да изгладите различията си. Ще настъпят промени, а с тях ще се повишат и отговорностите ви, от което няма да останете очаровани. Имате нужда да се разтоварите от напрежението, позволете си повече удоволствия.

Риби

Повечето от вас ще търсят възможности, позволяващи им да постигнат по-бърз напредък в делата им. Няма да се щадите и ще работите за да видите резултатите от труда си. Не такова е положението за други – ще ги привличат развлекателни мероприятия и срещи с приятели. Човек от вашето миналото ви ще ви напомни за себе си.