close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 май 2017 г.

horoskop-11

Овен 

Днес чрез конкретни действия от ваша страна ще съумеете да се освободите от голям товар, който в миналото не ви даваше нужния комфорт. Нужно е да бъдете последователни, защото само така ще успеете да подновите договор, обучение или дългосрочно сътрудничество.

Телец 

Използвайте дипломацията в случай, че влезете в сериозен двубой с недоброжелателен колега. Не демонстрирайте агресия или страх, тъй като нито един от двата варианта няма да ви носи удовлетворение или да ви гарантира успех.

Близнаци 

Изключително важно е през този ден да владеете емоциите си, дори и това да е свързано с някои компромиси, които определено не са по вкуса ви. Мнозина от вас ще се радват на благоприятно стечение на обстоятелствата, които можете да използвате за значителното увеличаване на приходите си.

Рак

Очаква ви успех в професионалната сфера. Време е да разкриете талантите си. Осмелете се да изразите себе си. Вземете живота си в ръце и говорете с човека, когото желаете. Възможни са трудности и напрежение. Забавлявайте се и не предприемайте импулсивни действия.

Лъв

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да увеличат броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували.

Дева

Опитайте се да сте максимално концентрирани на работното си място. Деловите срещи и контакти ще ви носят значителни облаги във финансовата сфера и нови възможности за реализация на амбициите ви.

Везни

Бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човека, който ще предизвика споровете в професионалната сфера, защото едва ли това ще има положителен за вас ефект.

Скорпион

Този четвъртък ще бъдете обичайно критични, особено когато стане дума за партньорства. Дали околните заслужават думите ви, или всичко това е резултат на собствените ви грешки? Ако е второто, то негативния ефект от ситуацията ще се отрази единствено на вас.

Стрелец

Родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус, който при всяко едно положение ще ви помага в професионалната област. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Козирог

Поставяйте пред себе си ясни за преследване цели и не се страхувайте да търсите съвет или подкрепа от страна на специалисти, приятели или близки. Благоприятни ще са покупките, с които ще имате възможност да подобрите значително стандарта си на работа и живот.

Водолей 

Днес избягвайте стресовия начин на живот. По-добре се опитайте така да изградите служебната си програма, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. На част от вас ще се наложи да постигнат съгласие с интимната си половинка по конкретни въпроси от личен или битов характер.

Риби

Уверете се, че всичко е точно и ясно в новия проект, който искате да стартирате. В противен случай може накрая да се окажете измамени. Не предприемайте необмислени действия, особено ако изискват толкова много време и усилия от ваша страна.