close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 май 2018 г.

horoskop-11

Овен

Дипломатичността проявена в подходящия момент днес ще ви донесе много дивиденти за в бъдеще. Не се въздържайте да изразите възхищението си от човек, който силно ви е впечатлил. Може би ви очаква ново и стабилно приятелство. За бизнеса ви започва период на усилен възход и не се притеснявайте да вземате това, което ви се предлага.

Телец 

Ако си осигурите подходяща подкрепа ще напреднете много във всичко, отнасящо се до бизнес. Вашата любов към компаниите и приятелите ще ви импулсира да устроите поредната вечеринка.

Близнаци

Днес ще ви се наложи да се придържате към установените правила, въпреки че ви се иска да бъдете по – свободни в решенията си. Помислете доколко информацията, с която работите е актуална и полезна за вашата дейност. Откривате нещо ново, което ще привлече вниманието ви на работното място.

Рак

Едно предизвикателство днес ще внесе отегчение у вас, но не и очаквано вълнение. Може да ви се наложи да действате на няколко фронта. Най-малко тревоги ще ви създават близките ви. Задачите на работното място са по-сериозни. Умората ще ви накара да потърсите компанията на приятели, с които да разпуснете.

Лъв

В повече срещи и делови ангажименти ще премине денят за вас. Ще имате и възможност за избор, което не винаги е предпочитаната форма, защото може да се окажете в затруднено положение. Вълнения, свързани с дома, децата, приятелите или кариерата ще ви направят зависими в някаква степен от преживяното. Не вземайте ничия страна в спор.

Дева

Благоприятно развитие на започнати преговори, задачи, пътувания и други ваши участия. Постигнатото ще повиши самочувствието ви, но напълно заслужено. Спокойствието и доброто ви настроение ще направят околните съпричастни на успехите ви. Смяна на работното място или покана за съвместни участия.

Везни

Притесненията, които имате относно работата си днес са напълно излишни. Опитайте се да гледате на нещата около себе си от добрата им страна и бъдете сигурни, че това ще ви спести много главоболия. Подкрепете свой близък да изпълни свое намерение, за което не му достига смелост. Имате възможност да подобрите отношенията си с човека до вас.

Скорпион

Делови начинания, които предприемете днес ще се развият много добре в близките дни и ще имат положителен резултат по-бързо от очакваното. Работата в екип ви се отдава и е много удачно да продължите в същия дух. Съсредоточете усилията и вземете всичко от благоприятната ситуация. В бъдеще ще имате достатъчно време да си починете.

Стрелец

Ще започнете работа по нов продукт, изява или друга самостоятелна активност. Като част от екип, ще покажете умения и опит, от които ще се възползват всички. Бъдете премерени в изказа си, за да не нараните неволно хора, които уважавате. Добре ще се отрази на здравето ви, ако направите пречистваща диета, като за целта трябва да пиете повече сокове от пресни плодове и зеленчуци.

Козирог

Използвате по блестящ начин положението, което имате и съумявате да доведете плановете си до успешни действия. Можете да бъдете благодарни на колегите си, които неизменно ви съдействат. Внимавайте обаче в определен момент е възможно да ви се наложи да вземете бързо решение по определен въпрос и да го осъществите незабавно. Вечерта прекарайте сред приятна обстановка.

Водолей

Каквито и затруднения да срещнете в работата си или в други начинания, не се отказвайте. Започнатото ще го приключите навреме и с добри резултати. Други ще се включат в събития, позволяващи им да се изявят като професионалисти и хора, можещи да взимат решения. Изграденото доверие ви носи привилегии, от които предстои да се възползвате.

Риби

Не задълбочавайте конфликтите си с околните, изберете да бъдете добра компания днес. Разумно и деликатно тръгвайте към решаване на проблемите, за да не нараните нечии чувства. Разногласията ще отшумят благодарение и на вашата помощ. Високата ви подготвеност по конкретни теми ще ви даде възможност да се изявите.