close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 март 2017 г.

horoskop-11

Овен 

Потърсете контакти с приятелите си през този ден. Така ще може да се позабавлявате и да разведрите ежедневието си от натоварената седмица, през която сте преминали. Приятна изненада от интимната ви половинка.

Телец 

Разходки и спорт през този ден ще се отразят изключително полезно на здравето ви. Сега е моментът да излезете навън и да се забавлявате, да се срещнете с приятели или да се отдадете на любимо хоби.

Близнаци 

Другите може и да си губят времето, но не и вие, защото го цените и знаете как да го използвате пълноценно. Днес ще се отдадете повече на творческите си проекти, въпреки че вероятно ще имате и много други задължения.

Рак

Когато сте вдъхновени от печеливша идея, ставате неудържими. С будна мисъл и чаровно присъствие ще се справите във всякакви ситуации. За вас не съществува “не може”, щом вече го сте решили. Близките ви ще останат приятно изненадани. Любовни вълнения ще направят вечерта ви особено приятна.

Лъв

Днес ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Починете си, защото ви очаква интензивна седмица.

Дева 

С разбиране ще се отнесете към онези, които искат на всяка цена да наложат вижданията си. Няма да ги разочаровате, ако заемете неутрална позиция и се посветите на своите занимания. Радостни вести, свързани с децата ви или други хора, които обичате. Не проявявайте излишна самоинициатива, за да не изразходвате енергията си напразно и после да съжалявате.

Везни 

Посветете времето и цялото си внимание на своите любими хора. Запознайте ги със своите намерения, за да не изтълкуват погрешно вашите действия. Отърсете се от тревогите по отминали събития и погледнете ведро напред, като съдите по обективно за сегашното си положение. Опитайте се да се държите по-мило и ще бъдете възнаградени. Особена подкрепа и насърчение ще получите от по-възрастни членове на семейството.

Скорпион 

Не подминавайте разговор с любимия човек. Споделете открито проблемите, които ви тревожат, не се притеснявайте да ги споделяте. Това е най-добрият начин да съхраните връзката си. Като че ли това е най-голямата ви грижа за момента. Здравето ви е наред, а тревогите ви свързани с него най-вероятно са неоснователни.

Стрелец 

Денят ви ще бъде изпълнен с позитивни емоции. Интимната ви половинка ще ви изненада приятно и това ще ви направи истински щастливи. Общувайте с хората около вас пълноценно.

Козирог

Поради напрегнатата седмица все още не можете да се отпуснете напълно и да оцените компанията на близките си. Не отказвайте събиране. Като сте сред хора, ще забравите умората.

Водолей 

Ще прегърнете една идея и ще заживеете с планове за нейното осъществяване. Това ще повиши настроението ви, ще ви направи активни и по-добри. Не пренебрегвайте текущите си ангажименти, отделете време на всичките си задачи. Възможно е да получите новина, която ще внесе яснота в очакванията ви.

Риби

Още от началото на деня ще изникнат много неочаквани ангажименти. Ако се организирате ще можете да се справите блестящо с всичко и ще ви остане време за почивка, разговори и приятни емоции с ваши близки и приятели.