close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 март 2018 г.

horoskop-11

Овен

Събитията около вас ще наложат промени, които ще ви е трудно да приемете. Вътре в себе си ще се бунтувате срещу неудобствата, които ви причиняват някои и ще търсите начини за спасение. Ще вземете решения и ще пристъпите към действия. Запазете присъствие на духа и да мислете последователно.

Телец 

Суматохата край вас може да ви създаде умора и напрежение. Грижите ви са не по-малко натоварващи, но предвид отговорното ви отношение, ще се справите. Във възможностите ви е и да бъдете по-внимателни и добри с околните. Намерете време и за себе си, починете си, като не отхвърляте нещата, които ви правят щастливи.

Близнаци

Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.

Рак

Не допускайте инерцията да ви води и да се превърне в двигател на ежедневието ви. Чувствате се безсилни, но ако успеете да се освободите от множеството условности, на които робувате, ще излезете от праволинейността. Опитайте се да разнообразите емоционалния си живот.

Лъв

Не пренебрегвайте важните неща, погълнати от мисли за предстоящо пътуване. Следвайте подробностите, дори и да ви отегчават, без тях задачите ви няма да добият завършен вид. В отношенията си с околните не проявявайте излишни претенции, отговорете си какво точно искате.

Дева

Днес ви се откриват добри възможности за личен напредък. Имате непрекъсната нужда от развитие, а днешният ден ще е един от онези, които благоприятстват израстването ви. Нека целите ви бъдат приоритет през половината ден, а другата половина посветете на близките си. Контактите и разбирателството с тях ще засили чувството ви за сигурност и спокойствие.

Везни

Търсете проявления в нещата, които ви правят спокойни и по-добри. Следвайки вътрешните си нужди, ще работите за успеха си. Стабилността въздействате на всички около вас. За някои съществува възможност за започване на нова връзка.

Скорпион

Тази неделя ще получите добра новина от ваш близък, която ще подобри настроението ви. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Стрелец

Далновидното ви поведение от последните дни започва да дава резултат и няма да се наложи да чакате дълго за да се радвате на пълен триумф. Ако имате интерес към конкретен недвижим имот може би днес ще ви се отдаде добра възможност да направите нещо по въпроса. На някои от вас им предстои вълнуващо пътуване, за което ще си спомнят с умиление.

Козирог

Полезни на себе си и на другите, с такива намерения ще се посветите на една инициатива, която ще се последва и от други. Предвидливо ще съумеете да се дистанцирате от хора, които се домогват с користни цели до вас, но в същото време ще отбележите и нечие отдръпване. Ако се чувствате виновни, намерете сили да се извините.

Водолей

Днес ще е добър ден за вас, особено по отношение на личния ви живот. Приятната новина, която ще чуете, ще ви накара да летите от радост. Очакват ви хармонични отношение с вашия любим човек. Работата в неделя ще ви се стори досадна, но ще се справяте без усилия.

Риби

Съобразете се с обстоятелствата и хората в тях, като потиснете нездравите си емоции и мисли. В спокойна обстановка ще ви бъде по-лесно да реализирате плановете си и да преминете през деня по-леко. Кризата ще отмине и за компенсация ще получите придобивки, с които ще възстановите равновесието в живота си.