close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 март 2023 г.

horoskop-11

Овен

Повече въздържаност няма да ви навреди. Ще има развития, които не сте очаквали, нито желали, но ще покажете устойчивост и умение да излизате от всякаква ситуация с достойнство. Нещо повече, ще внасяте спокойствие, предлагайки находчиви решения за справяне с положението.

Телец

Отдавайте значимото на детайлите в ежедневието си, чрез тях ще разчитате послания за бъдещето си. Навлизате в нов период и промените предстоят. Разумът и усещането ви за правилността на нещата ще ви подсказват верните решение във всеки един момент. Вечерта споделете романтичното си настроение с човека, когото харесвате.

Близнаци     

Настроени сте критично и зорко следите всяка стъпка около себе си. Прекалено мнителни сте към хората, с които работите и това внася ненужно напрежение в обстановката. Толерантността ще ви бъде много полезна и навременна, и е добре да го осъзнаете. Постигнатото до тук само ви задължава да не изпадате от темпото си.

Рак

Умората и напрежението ви идват в повече и е добре да помислите за почивка, като потърсите подходящи начини за разтоварване. Едно пътуване ще ви отдалечи от хората, чието присъствие ви дразни. Добра новина ще ви подтикне да ускорите действията си относно предстоящ проект.

Лъв 

Текущите ви ангажименти няма да ви позволят разсейване и волности. Прекалено отдадени сте на кариерата, семейството и роднините за да мислите за лични удоволствия. Но се нуждаете от време за себе си, помагащо ви да релаксирате и насладите на нещата, които ви радват извън дома. Осигурете си го.

Дева

Ще работите за постигане на договорености от взаимен интерес – професионални, финансови или по бизнес. Резултатите от тези срещи ще дойдат по-скоро, отколкото предполагате и успокоени ще си отдъхнете. По отношение на личен въпрос бъдете по-търпеливи и не предизвиквайте събитията, колкото и да ви се иска обратното.

Везни

Настроението ви днес е прекрасно и като следствие от това всичко, с което се занимавате ще ви спори. Заемете се с неща, които отдавна се налага да свършите, и все отлагате, но не се занимавайте с финансови въпроси, тъй като е възможно нещо да се обърка. Среща с отдавна невиждан приятел ще разнообрази по приятен начин деня ви.

Скорпион

Повечето от вас ще посветят този ден на близките си и на заниманията, за които мечтаят през цялата седмица. Наистина отдава ви се прекрасната възможност да си починете и да обмислите спокойно бъдещите си планове. Съобразете се с желанието на близките си относно въпрос, касаещ съвместна дейност. Ще прекарате приятно вечерта.

Стрелец

Около вас има хора, които с интерес следят развитието ви и вече ще предприемат действия във ваша подкрепа. Това ще ви поласкае и ще направите всичко, което е по силите ви за да ги приобщите към себе си. Вечерта се забавлявайте, можете да поканите гости вкъщи. Доверието, което градите съвместно с партньора си е за дълго, бъдете открити един към друг.

Козирог

Кратко пътуване през почивните дни ще ви се отрази много разтоварващо. Не позволявайте на проблемите да ви настигнат през днешния ден. Бъдете максимално тихи, когато се измъквате от града и не разгласявайте къде отивате.

Водолей

Отношенията с партньора ви носят добро настроение и ви карат да не мислите за грижи и проблеми. Не пренебрегвайте нечие внимание към вас, това сега може и да не ви вълнува особено, но обстоятелствата ще ви принудят да се съобразявате. Близо сте до разрешаването на битов дискомфорт.

Риби

Дайте повече свобода на партньора си, не го ограничавайте в желанието си да бъде само ваш. Повярвайте, това е начинът да го задържите до себе си. За бизнеса имате интересни идеи, но първо трябва да ги детайлизирате, преди да започнете работата си по тях. Станете по дружелюбни и не хитрейте на дребно.