close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 октомври 2017 г.

horoskop-11

Овен

Динамиката на събитията около вас може да измори или най-малкото да ви поизнерви. С адекватното си присъствие и готовност за реакция ще бъдете от полза на всички, с които работите. Разчитайте на способностите си, но приемете и даровете, които няма да закъснеят. Повече усмивки и щедро внимание ще имате вечерта.

Телец 

Днес може да бъдете изненадани с поява на нови източници на приходи. Поставяйте собствените си интереси на първо място и следете разходите си. Чувствате неясна необходимост за ново начало, нов живот. Нямате проблеми в отношенията с партньора си, а ако сте сами, общи познати могат да ви представят на интересна личност.

Близнаци 

Справяте се бързо с ангажиментите си днес, тъй като поради благоприятно стечение на обстоятелствата вие сте в печелившата позиция. Възползвайте се максимално от този факт. Ваш близък подхожда с разбиране към молбата ви, постарайте се да се реванширате. Избягвайте пререкания с околните, особено ако са от противоположния пол.

Рак

Можете да се справите с изникващите неуредици, ако сте по-прагматични и не се ангажирате с чужди задачи днес. Има неща, които ще ви изненадат, но трябва да ги приемете, ако не го направите, ще си създадете главоболия за дни напред. Любовни послания и изкушаващи предложения ще ви напомнят, че денят е по-специален.

Лъв

Време е да си дадете сметка на какъв етап се намирате в живота си и да разгледате грешките от миналото си. Бъдете спокойни, дори да изпаднете в кризисна ситуация, тя няма да продължи дълго. Бъдете внимателни в решенията си и не прибързвайте, ако не сте сигурни. Не влизайте в конфликти с околните.

Дева

Възможна е появата на нова любов и неочаквани взаимоотношения с хора, с които досега не сте общували активно. Отдайте се на творчески проекти, поемайте нови инициативи, тъй като сега се чувствате прилив на вдъхновение. Ако имате връзка, може би сега е подходящ момент да помислите дали си заслужава.

Везни

Доброто ви настроение днес ще бъде провокирано и е възможно да ви “изкарат извън релси”. За това ще се погрижат най-близките ви хора. Наред с това ще се разочаровате и от интимния ви партньор. За вечерта предпочетете компанията на хора, които са ви приятни и не са ви предали.

Скорпион

Щадете нервите и спокойствието на околните, можете и сами да се справите с грижите и проблемите си. Имате сили, а и от вас зависи да вземете нещата в свои ръце, без да очаквате чудеса или нечия намеса. Впрочем, всичко казано е излишно, нужно е само следвате борбения си дух.

Стрелец

Въображението ви работи на пълни обороти и може би ви нашепва революционни идеи. От друга страна е време да подобрите материалното си положение с разумни инвестиции. Случаят, който ви се открива днес е много подходящ за действия в тази насока. Каквото и да правите, нека не е импулсивно.

Козирог

Не са изключени недоразумения със сърдечния партньор. Дайте всичко от себе си, за да предотвратите евентуалните конфликти. Ще срещнете хора, с чиято помощ може да повишите професионалната си квалификация, а също и финансовите ви приходи. Потърсете начини за разтоварване.

Водолей

Има всички изгледи този ден да бъде успешен за вас, тъй като всичко с което се захващате има много добри отзиви. Не пренебрегвайте съветите на хората около вас, които могат да ви дадат ценни напътствия как да продължавате в същия дух. Позволявате на емоциите ви да вземат връх над вас в определени моменти, което съвсем не е желателно.

Риби

Заемате се с работа днес и се опитвате да бъдете максимално полезни където и да се намирате и с каквото и да се занимавате. Околните оценяват тази ваша отзивчивост и дори е възможно някои от тях да я проявят по изненадващ за вас начин. Тревожите се прекалено много за изхода от връзката си с важен за вас човек, нещата са по-благоприятни отколкото си представяте.