close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 септември 2018 г.

horoskop-11

Овен

Ще се заемете с осъществяването на идеите, които ви занимават в последно време. Организацията ви трябва да е на ниво, не се занимавайте с маловажни работи. Не пренебрегвайте контактите си, някои от тях ще са ви необходими и за в бъдеще. Проява на внимание и жест към любимия човек ще направят и двама ви щастливи.

Телец

Денят не е особено благоприятен за нововъведения в професионалната сфера. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти. Обърнете внимание на стари болежки.

Близнаци

За да постигнете конкретни резултати днес не си поставяйте непостижими цели. Дайте предимство на основното, подробностите оставете за по-късно, когато ще имате ясен поглед върху нещата. Така ще се съхраните емоционално и физически. Интересно запознанство може да прерасна в нещо повече, стига да го поддържате живо и искрено.

Рак

Споделяйки проблемите си с приятел или друг близък човек, ще срещнете разбиране и подкрепа. На работното си място ще покажете умения и организаторски опит, каквито никога не са ви липсвали. Не се стремете към одобрението на всички, това просто не е възможно, освен, че е и излишно. Подобренията по дома ще ви натоварят, но и донесат настроение.

Лъв

Съвет на близък човек може да ви спести много неприятности днес и дори да ви осигури добра стратегическа позиция. Не бъдете прекомерно самоуверени и се вслушайте в него без да го подлагате на дълго и задълбочено обмисляне. Много е вероятно да нямате време за това, пък и на пръв поглед полезността му е достатъчно безспорна.

Дева

Ще имате много делови ангажименти. Денят ви ще бъде погълнат от задачи по приключване на нещо, по което работите от дълго време. Добрият изход може да предизвика чуждата завист, но нека това ви послужи като индикация за добре свършената работа. Прекомерната ви амбиция може да ви донесе много главоболия. Опитайте да намерите оптималния вариант.

Везни

Успехът ви в професионалната сфера до голяма степен ще зависи от хората, които ви заобикалят. Не допускайте прекомерно колебание по въпросите, от които зависи изцяло настоящето и бъдещето ви. Обърнете повече внимание на интимната половинка.

Скорпион

Днес ви се отдава благоприятната възможност да разрешите свой професионален проблем, който пречи на развитието ви. Наистина ще ви коства известни усилия, но те със сигурност ще си струват. Прилагате нетрадиционни мерки и това ви спестява много време и усилия. Обърнете повече внимание на нуждите на близките си и опитайте да им помогнете.

Стрелец

Ще се погрижите за възникващите въпроси да ги решавате своевременно, с което ще облекчите последващите си задачи. Служебни или от друг характер, ще намерите време и отговорно ще пристъпите към изпълнението им. Отнесете се с разбиране и към нуждите на близките си, денят предразполага към повече близост.

Козирог

Днес си наложете стриктен контрол върху чувства, думи и действия, ако искате да нямате проблеми в професионалната сфера. Не си мислете, че ако атакувате открито недоброжелателите си ще имате успех. По-добре изчакайте подходящ момент за увеличаване на вашата активност.

Водолей

Събитията днес ви поглъщат изцяло, вие се оказвате нужни за съвет и подкрепа навсякъде около вас. Възможно е да се наложи да се занимавате с въпроси, недотам засягащи вашата компетентност, но бъдете сигурни че ще се справите. Вашата самоувереност е пословична и действа стимулиращо на хората около вас. Отделете повече внимание и грижи на човека до вас.

Риби

Много ангажименти ще имате през този ден, но ако се захванете с осъществяването им от сутринта, ще се справите отлично с всичко и ще се радвате на една приятна вечер. Ще ви направят приятна изненада и ще се чувствате истински обичани.