close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 септември 2021 г.

horoskop-11

Овен 

Отговорностите ви към семейството и работата ви натоварват прекалено много. Не издевателствайте над себе си, дайте си почивка и потърсете начини за разтоварване от стреса. На някои от вас ще им се наложи да преодолеят тъгата си по отминали събития. Мислете позитивно и гледайте напред, хубавото предстои.

Телец

Посетете някои тихо и приятно място, където да си починете и да съберете мислите си. Имате умения, с които приобщавате бързо околните, но е добре и да ги задържите по-дълго в обкръжението си. Дарбата ви да говорите убедително я допълнете с коректност и вежливост. Това ще ви гарантира повече добри контакти.

Близнаци

Ще се водите от програмата си и няма да се обвързвате с нови отговорности, за които нямате време. Роднините ще постигнат съгласие по имотен въпрос, за който ще ви уведомят, без да търсят мнението ви. Ако то не противоречи на интересите ви не го усложнявайте. Случайна среща ще ви зарадва.

Рак

Голяма част от вас са заети с работа или по-точно с неща, които са останали недовършени през седмицата. Работите спокойно днес и дори по-енергично от друг ден. Радвате се на нещо, което се случва на ваш близък и в което дейно участие имате и вие. Член от семейството ви има нужда от сериозен съвет относно важно за него събитие. Вие можете да му бъдете особено полезни.

Лъв   

Крайно време е да освободите главата си от напрежението, което сами си създавате. Занимания на открито ще ви помогнат по-бързо да се освободите от налегналите ви мисли. Природата ще се отрази благоприятно и на физическата ви форма, която напоследък сте пренебрегнали. Околните правят много жестове за вас, покажете им благодарността си.

Дева

Бързо ще се ориентирате в ситуацията около вас и ще намерите изход за себе си. Волята ви е налице, така, че не бива да се отказвате от намеренията си, каквото и да ви струват те са реализуеми и ще ви направят доволни. Най-прекият път към сърцето на онези, които харесваме е като сме открити и честни.

Везни

Повече от всякога желаете промяна на нещо в живота си и сега това ще се случи. Повярвайте в себе си и не се колебайте дълго. Едно навременно решение би ви помогнало много. Нуждата ви от разнообразие ще ви срещне с интересни хора. Един приятел може да ви бъде полезен в това отношение.

Скорпион

Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.

Стрелец

Не прехвърляйте раздразнението си върху околните, щадете нервите им. Ако имате своите безпокойства се съсредоточете върху проблема, без да си го изкарвате на когото и да било. Не залитайте в мрачни мисли, а се изправете, усмихнете и заживейте по-ведро. Имате много причини да се радвате на живота си.

Козирог

Проявявайки взискателност във всичко ще елиминирате всеки опит да бъдете подведени или измамени. Мнителността ви този път ще бъде във ваша полза и това ще ви предпази от загуби. Денят е подходящ за занимания, свързани с дома. Ще покажете щедростта си към онези, които обичате, без да криете чувствата си.

Водолей

Избягвайте шумните места и се погрижете за безопасността си. Възможно е прикрити недоброжелатели да ви навредят, без да подозирате за намеренията им. Дамите ще се радват на повече внимание в обкръжението си, ще очароват с интелигентното си присъствие и силно изразено чувство за хумор.

Риби

Наложете си да сте по-спокойни днес, така и делата ви ще са по-успешни. Каквито и предизвикателства да стоят пред вас имате потенциал да се справите. Ангажирането ви с чужди проблеми може да ви донесе популярност, но рискувате да затънете в тях, поради което да изостанете с решаването на своите. Вечерта ще имате повече настроение за забавления.