close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 февруари 2017 г

horoskop-11

Овен 

Денят ще е успешен за родените под този зодиакален знак, тъй като умело ще се освобождавате от вътрешните си страхове и съмнения. Опитайте да пестите енергията си за начинания, от които очаквате значително покачване на приходите си в материалната сфера.

Телец 

Малко разсеяни ще сте днес, дано не сте планирали нещо важно. Ще ви дразнят разни дреболии и липсата на концентрация у околните. Бъдете по-внимателни с храната и напитките – не прекалявайте.

Близнаци 

Може би най-сетне ще успеете да разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате остра необходимост от промяна и същевременно не знаете кое точно да промените. Едно от решенията е просто да освежите обстановката в жилището си като разместите мебелите или промените цвета на стените.

Рак

Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Ще получите добри новини за ваш близък. Не поемайте на дълъг път.

Лъв

Прекалено много време отделяте на безплодни мисли и това доста ви разколебава. Направете първата крачка и едва тогава обмисляйте следващата. Ситуацията около вас е такава, че изисква повече конкретни действия. Ще имате достатъчно време за анализиране, просто сега не е момента за това. Успявате да убедите ваш близък да предприеме важна за него стъпка.

Дева 

Изпълнени сте с вълнение и радост. Имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна.

Везни 

Тази събота бъдете внимателни с финансовите въпроси. Ако пазарувате, пазете си чантата, портфейла, кредитните карти. Не се натоварвайте с чужди проблеми. Прекарайте вечерта в компанията на най-близките. Не прекалявайте с алкохола.

Скорпион 

Доброто ви настроение днес ще бъде провокирано и е възможно да ви “изкарат извън релси”. За това ще се погрижат най-близките ви хора. Наред с това ще се разочаровате и от интимния ви партньор. За вечерта предпочетете компанията на хора, които са ви приятни и не са ви предали.

Стрелец 

Днес ще имате вдъхновение да се занимавате с осъществяването на творчески идеи. Максимално бързо ще се справите с многото ангажименти и ще се радвате на приятна вечер, в компанията на семейството си. Зарадвайте любим човек с приятна изненада.

Козирог

Някои от вас ще изпитват несигурност и безпокойство. Освободете се от подобни мисли и си отговорете точно какво искате. Това ще ви помогне да набележите целите си и да избистрите стратегията си. Красивите неща ще ви привличат отново и с нова сила ще ви карат да лудеете по тях.

Водолей 

Финансови затруднения могат да понижат настроението ви, но не унивайте. Ще намерите решение, освен, че от вас се очаква да реагирате адекватно на събитията. С интерес ще се отнесете към културни прояви, някои от вас и ще участват в тях. Може би не сте съвсем искрени, като твърдите, че сте равнодушни към отминала връзка, чувствата все още ги има.

Риби

На повечето от вас им предстои ново начало. При някои то е свързано с работното място, а за други е от личен характер. Добрите вести ще ви настроят позитивно и ще разгърнат скритите ви възможности.