close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 юли 2017 г.

horoskop-11

Овен

Денят е чудесен за вас, просто не трябва да го разваляте с прекалената си мнителност. Ако работите в екип, резултатите ще са блестящи. Все пак ще ви е нужна и известна доза дипломатичност, за да се справите с некомпетентни хора около вас. Ако държите на тях не се показвайте по-знаещи, и запазете добрите си взаимоотношения.

Телец 

Слушайте разума си и ще постигнете напредък в делата си, емоциите няма да са ви добър съветник днес. Някои от вас ще започнат нова дейност, която ги привлича с възможностите си за печалба и професионален просперитет. Новина, свързана с пряката ви заетост или с предстоящо служебно пътуване.

Близнаци 

Денят ви ще бъде успешен и на работното място и в личен план. Възможност за добри парични постъпления. За да разширите възможностите си за професионална реализация, повишете квалификацията.

Рак

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да увеличат броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували.

Лъв

Бъдете подготвени за активен работен ден, в който ангажиментите ви ще са повече отколкото сте планирали за този ден. Въпреки това обаче работоспособността ви е завидна и се справяте без проблеми със възложените ви задачи. Очарователна личност привлича вниманието ви на нетрадиционно място. Едва ли ще останете безучастни към този факт.

Дева

Днес ще притежавате способности, благодарение на които може мнозина от вас да получат изгодни предложения за работа. Можете да постигнете много, ако съумеете да концентрирате енергията си в конкретна посока.

Везни

Ще постигате отлични резултати, особено ако сте заредени и с достатъчно количество ентусиазъм. Не си позволявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план. Не позволявайте чувствата и страстите да ви ръководят в личен план.

Скорпион

Този вторник приемете открито съветите, дадени ви от страна на делови партньори и началници. Пригодете се към външните неблагоприятни условия в професионалната сфера, като демонстрирате присъствие на открит дух и желание за извършване на конкретни промени в начина ви на работа.

Стрелец

Провеждането на планирано мероприятие ще ви направи по-забързани и малко изнервени. Късметът ще е с вас и нещата ще се получат, не се притеснявайте. Щедростта ви към специален човек или семейството ще се оцени и в замяна ще се радвате на споделено внимание и чувства.

Козирог

Избягвайте стресовия начин на живот. По-добре се опитайте така да изградите служебната си програма, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. На част от вас ще се наложи да постигнат съгласие с интимната си половинка по конкретни въпроси от личен или битов характер.

Водолей 

Внимателно подбирайте своите приятели и делови партньори. Не бързайте с продажба на вещ или недвижимо имущество, тъй като рискувате да загубите солидна сума пари. По-спокойно се отнасяйте спрямо срещаните от вас трудности на работното място.

Риби

Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Не се претоварвайте физически, мислете позитивно и съзидателно. Хармоничните отношения ще ви помогнат да се организирате и справите по-леко с трудностите. Обективната ви оценка за нещата е предпоставка за правилни решения и адекватни действия.