close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 август 2017 г.

horoskop 12

Овен

Любовта ще върне усещането ви за простор и ще ви вдъхнови за новите предизвикателства, които идват в живота ви. Нищо случайно няма, за това не се поддавайте на съмнения и не допускайте те да ви разколебаят, слушайте сърцето си. За да бъде щастието ви пълно, го споделете с любимия си човек.

Телец 

Интелектуалните занимания на Телците ще бъдат ползотворни и удовлетворяващи ги. Избистряте свои идеи и това ви дава импулси, подтикващи ви към активност. Присъствието на любимите ви хора до вас ви прави силни и уверени в себе си. Близо сте до очаквана развръзка. Трудното е в миналото, лесното предстои.

Близнаци 

Тази събота ще разполагате с отлични възможности, които ще поставят ново начало за вас в личен план. Напълно възможно е част от вас да обмислят вероятността от трайно обвързване, а други да се насочат към планирането на предстоящо пътуване или посещение при приятели.

Рак

Избягвайте рутината и еднообразието в заниманията, на които се отдавате. Постарайте се да контролирате сприхавостта си, особено ако ви се налага да осъществите голяма покупка. Обърнете внимание на здравословен проблем.

Лъв

Няма да сгрешите, ако се вслушате в собствените си разсъждения и желания. С добрите си организаторски умения ще трансформирате работата в удоволствие. Някои от вас ще предприемат пътуване до нови и непознати за тях места. Това ще ги зареди с много енергия. Ще изживеете приятни мигове с любимите си хора.

Дева

Предстои ви динамичен ден. Не се притеснявайте да искате съвет от хората, които ви заобикалят, те с радост биха ви помогнали. Уверете се, че сте на прав път преди да предприемете каквото и да било конкретно действие. Възможни са грешки, но те едва ли могат да ви попречат да постигнете целта си.

Везни

Денят ви ще премине в спокойна домашна атмосфера. Ще се радвате на компанията на най-близките. Отдайте се на любимите си занимания и не мислете за грижи и проблеми. Всичко ще си дойде на мястото.

Скорпион

Днес вашето положение в материалната сфера ще изглежда спокойно, особено ако сте заделили настрана достатъчно средства, за да посрещате някои непредвидени задължения. Източник на позитивни емоции ще са най-малките членове на семейството ви.

Стрелец

Водени от добри намерения, ще помогнете на повече хора да повярват в справедливостта и да подобрят социалното си положение. Ще ви вълнуват преживяванията с някой, с когото отскоро имате връзка. Бъдете честни в отношенията си, в противен случай очаквайте сътресения или най-малкото притеснения.

Козирог

Приемате с достойнство загубите и не позволявате да помрачат ведрото ви настроение, пък и те едва ли ще са значими. Моментните трудности ще ви помогнат да си дадете сметка за някои слабости, които можете да коригирате и в бъдеще да усъвършенствате работата си. Ако го сторите, съвсем скоро ще се радвате на впечатляващ успех.

Водолей 

Мнозина от вас ги очакват приятни изненади, поставящи началото на обстоятелства, които ще ви донесат много радост и незабравими мигове. Подкрепата, която ще получите от интимната половинка, ще ви помогне да преодолеете някои свои вътрешни колебания.

Риби

Ако отдавна имате нужда от промяна на обстановката, днес е моментът да помислите за пътуване сред природата. Измислете място, където едновременно можете ще се отпуснете и заредите с положителна енергия и не се колебайте да го посетите.