close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 август 2018 г.

horoskop 12

Овен

Днес се отдайте на заслужена почивка и посветете времето си на любими занимания и кулинарни глезотийки. Обърнете внимание на вашите близки, те имат нужда от вашето внимание и присъствие.

Телец

По-добре за вас ще бъде, ако през този ден не пренебрегвате любимия си човек. Нужно ви е усамотение заедно и точно сега е времето, в което да се възползвате и да направите някаква романтична изненада.

Близнаци

Отдайте се на удоволствията, които така дълго сте бленували да осъществите. Сега е момента да яхнете вълната и да почувствате прилива на адреналин в тялото си. Само вие знаете как точно става това, затова действайте.

Рак

Почивайте активно днес и не оставяйте работата си за после, защото при енергията, която имате ще бъде чиста загуба на време. Посветете се на любимите си занимания и нито за миг няма да скучаете. Здравето ви е отлично, няма място за притеснения. Проявите ви на състрадание и съпричастност към нуждаещите се ви дават повече сили, отколкото предполагате.

Лъв

Запазете трезва мисълта си и не се поддавайте на уговорки за бързи печалби. Дистанцирайте се от хора с подобно мислене и не предприемайте ходове под чужд натиск. Здравословен проблем ще ви накара да потърсите компетентно мнение.

Дева

Ще имате и добри и не толкова добри възможности, които, обаче трябва да ви направят по-силни и стабилни. Не се поддавайте на лоши настроения, а се опитайте да владеете положението. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Повтаряйте си, че животът е хубав и ви очакват много възможности.

Везни

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Неочаквани промени в плановете може да ви ангажират през по голямата част от деня. Въздържайте се от спорове у дома. Точно в момента нямате нужда от разногласия с най-близките си. Спокойствието ви сега е важно.

Скорпион

Днес е най-добре да си останете вкъщи и отделите повече време за почивка, за да се заредите с енергия за предстоящата работна седмица. Разговори и повече внимание ще подобрят отношенията ви с интимната половинка.

Стрелец

Днес сте доста неспокойни и дори притеснителни за изхода на важна за вас ситуация. Приемете по-спокойно нещата, едва ли нещо заслужава в такава степен нервите ви. Уравновесен човек около вас ще успее да ви успокои и дори да ви развесели.

Козирог

Въпреки, че денят е за почивка, ако сте организирани, ще успеете да свършите много задачи. Намерете време и за лични удоволствия и емоционални преживявания. Една новина ще ви зарадва.

Водолей

Въпреки, че имате желание днес да си останете вкъщи, това ваше желание няма да може да се реализира. Ще ви поканят на вечеря, която няма да можете да откажете. Хора, които отдавна не сте виждали, имат приятна изненада за вас.

Риби

Днес ще имате вдъхновение да се занимавате с осъществяването на творчески идеи. Максимално бързо ще се справите с многото ангажименти и ще се радвате на приятна вечер, в компанията на семейството си. Зарадвайте любим човек с приятна изненада.