close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 април 2017 г.

horoskop 12

Овен 

Имате чудесни идеи, но като че ли не срещате очакваното разбиране. Опитайте се да се освободите от семейните ангажименти и разнообразете денят си с по-приятни занимания. Едва ли ще е проблем да намерите съмишленици за намеренията си. В сърдечен план ви очакват добри новини.

Телец 

Тази сряда не започвайте нови неща, но пък се постарайте да свършите всичко, с което сте се захванали. Ново приятелство. Радостни преживявания с близки хора. Неочаквано обаждане ще ви развълнува и зарадва.

Близнаци 

Денят е изключително благоприятен да се огледате и да потърсите по-добри възможности за реализация. Опитайте се да постигнете и по-високо ниво на сигурност и във финансовата сфера. В любовта ще намирате достатъчно пространство и възможности за постигане на удовлетворение.

Рак

Ще се почувствате значително по-добре, ако не говорите за всичко онова, което ви тревожи. Не за друго, а защото е възможно да нараните без причинно някой до вас, без от това да спечелите. Вечерта ви ще бъде приятна, но заслуга ще е на някой, който ви обича. Бъдете откровени с него и не крийте отношението си, каквото и да е то.

Лъв

Денят ви ще започне в добро настроение и без усилия ще привеждате в действие намеренията си. За повечето от вас те са свързани със семейството и дома. Ще се справите с възникнал проблем по-бързо, отколкото предполагате. Активността ви ще се засили, получавайки интересно предложение.

Дева

Не си позволявайте поради прекалена умора или други причини да не сте обективни към хората или събитията, ще ви се отразява негативно на живота. Ще получите известие, което ще повлияе на избора ви, но най-напред си починете. Нещата ще се подреждат добре за вас, мислете позитивно.

Везни 

Днес сключвайте договори, които ще ви дадат нова перспектива на развитие в професионалната сфера. Задължително преследвайте личните си интереси от материален характер. Не допускайте твърде близко до себе си тези, с които се намирате в тясно сътрудничество на работното ви място.

Скорпион

Намалете темпото и помислете за почивката си. Настроението ви ще се подобри, ако заедно с приятели заминете нанякъде, където ви се харесва. Ако се оставите на инерцията и продължите да се трудите без почивка рискувате да понижите физическата си и емоционална устойчивост, което ще се отрази негативно на живота ви.

Стрелец 

Денят е подходящ за търсене на нова работа или за откриване на по-добри възможности за професионално реализиране. Напрежението ви значително ще намалее в мига, в който се опитате по правилен и логичен начин да организирате текущите си задължения. Любовни терзания.

Козирог

Вярата ще ви помогне по-лесно да излезете от една ситуация или да се справите с предизвикателствата днес. Запазете ведрото си излъчване, защото имате силно влияние върху средата и хората, с които общувате. Реализация на идея, в която виждате възможности не само за себе си, но и за други хора.

Водолей 

Освободете се от крайностите и пречките, които понякога сами си създавате на работното място. Възможно е да изживеете трудни моменти в любовта, но нищо няма да е окончателно и фатално, ако вие самите не го приемете за такова.

Риби

Много динамичен ден. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения, относно тази връзка.