close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 декември 2017 г.

horoskop 12

Овен

Имате добри позиции сред хората, чието одобрение очаквате, за това се мобилизирайте и действайте. Денят е подходящ за инициативи от професионален, личен и обществен характер. За съжаление има неща, които не зависят само от доброто ви желание, но ще съумеете да мотивирате околните, за да свършите навреме задачите си.

Телец 

Докато всички останали изпадат в паника, вие за пореден път подхождате спокойно към ситуацията и решавате коя е най-логичната постъпка. Най-важното е да не се самозабравяте, колкото и успехи да постигате напоследък. Това ще ви даде преднина пред останалите.

Близнаци

Амбицирани сте да се справите с всичките задачи, които сте планирали за днес. Възможно е да срещнете затруднения и недобро отношение към себе си. Не се оставяйте да ви отклонят, владейте емоциите си и ще успеете. Жените от знака ще имат нови запознанства и ще флиртуват.

Рак

Опитайте се да бъдете внимателни с емоциите си, тъй като те могат да замъглят преценката ви. Мислете логично и не се оставяйте околните да ви манипулират, използвайки вашата слабост в момента.

Лъв

Ще намерите съмишленици в дейността, на която сте се посветили. Ще се чувствате изпълнени с енергия и ще правите дългосрочни планове. Добри постижения в научната област, а също и в творческите търсения и дипломацията. Ще откриете за себе си нови способности и ще се заемете с усъвършенстването си.

Дева

Това, което ще се случи днес, ще ви отвори очите за новите възможности и ще ви накара да осъзнаете, че всичко е възможно ако вярвате в себе си. Но стойте здраво стъпили на земята и не забравяйте, че всичко винаги има последствия.

Везни

С всеки изминал ден ставате все по-блестящи. В никакъв случай не губете своята импулсивност и лудост, които ви правят толкова различни от останалите. Едно приятелство ще се превърне в нещо много специално, наслаждавайте му се.

Скорпион

Днес ще имате доста неотложни ангажименти. Ще трябва да планирате нещата и да положите усилия, но не поемайте повече задачи, отколкото може да свършите. Имате нужда да споделите проблемите си.

Стрелец

Повечето от вас ще посветят времето си на професионални задачи както и такива, свързани със семейството и дома. Няма да ви липсва късмет, но не рискувайте прекалено в дела, които изискват по-добро финансиране или друга обезпеченост. Пазете се от крайности в поведението и мислете положително, така със сигурност не рискувате да сгрешите.

Козирог

Очакванията ви от днешния ден са големи и има защо. Изявите ви ще са в различни сфери, политическа, професионална и най-вече – творческа. Показвайки свои произведения пред широката публика, ще получите всеобщо одобрение. Бизнесът също няма да отстъпи, проведените срещи ще благоприятстват последващите ви усилия.

Водолей

На работното място ще заявите претенциите си за по-добро възнаграждение, аргументирайки се със знанията, уменията и опита, които имате. Предстоят ви важни ангажименти, които ще повишат популярността ви и привлекат интереса на други хора към вас. Не бързайте да пренебрегвате ничие мнение, винаги има какво още да научите.

Риби

Утрото ви ще е приветливо и с ясни перспективи за деня. В добро настроение ще пристъпите към осъществяване на плановете си и това ще ви донесе очакваните резултати. Емоциите ще ви водят към една, по-романтична обстановка. Отпуснете се, имате нужда от малко разнообразие.