close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 декември 2018 г.

horoskop 12

Овен

Проявявате завидна твърдост днес когато ви се налага да отстоявате позицията си на работното място. Това ще впечатли както висшестоящите, така и колегите ви. Не се отказвате лесно от изпълнението на свое намерение, дори в момента да срещате различни пречки. В личен план ви очаква благоприятна развръзка на отношенията ви с любимия човек.

Телец

Повечето от вас ще останат доволни от днешния ден, тъй като ви се предлагат възможности, които не са за изпускане. Степенувайте по важност нещата, които можете да свършите днес и изцяло им се посветете. От способността ви да реагирате бързо ще зависи успеха ви в дадена ситуация. Не позволявайте да ви влияе прекалено много чуждо мнение, действайте според интересите си.

Близнаци

Работата ви днес ще бъде свързана с множество срещи и контакти. От вас лъха енергия и ентусиазъм, които действат като магнит за околните. Търпеливи сте по отношение на въпрос, който ви занимава от доста време и имате твърдото намерение да се справите.

Рак

Бъдете както винаги толерантни към околните, особено в отношенията си с делови партньори. Добрият тон ще е особено необходим при овладяването на ситуация, чийто изход ще е решаващ за вас.

Лъв

Днес с амбициозното си отношение можете да постигнете невероятни върхове в професионалната сфера. Концентрацията ви ще бъде подложена на изпитание, което със сигурност може да ви отдалечи от предварителните ви планове свързани с професионалната сфера.

Дева

С хубави емоции ще поддържате доброто си настроение днес. Те ще ви помогнат по-лесно да преодолеете дребни неща, претендиращи за важност, които биха могли да ви огорчат. Запомнете, че няма неща, които заслужават да бъдат изстрадани, ако вие не решите да го направите. Волята ви ще се наложи и ще победите в една надпревара.

Везни

Занимаващите се с бизнес имат шанс да увеличат доходите си с финансови и търговски операции. Притесненията ви няма да се сбъднат и спокойно ще продължите да следвате интересите си. Наред с приходите ще се повишат и разходите ви. Харчете разумно, за да не се тревожите в последствие.

Скорпион

Натовареността ви днес ще бъде в много посоки. Независимо от всичко с желанието, което носите в себе си, ще успявате и ще постигате своите резултати. Помагайте там, където се нуждаят от вас. В личен план ви очакват сътресения, ако не овладеете навреме емоциите си.

Стрелец

Потискайки всякакви други настроения в себе си, съзнателно ще се стремите да приключите с изпълнението на поетите ангажименти. Новости на работното място и в дома няма да ви създават напрежение, напротив. Ще споделяте вълненията си и ще кроите планове, но не забравяйте, че нещата не зависят само от вас.

Козирог

Изключително важно е да владеете емоциите си през този ден, дори и това да е свързано с някои компромиси, които определено не са по вкуса ви. Мнозина от вас ще се радват на благоприятно стечение на обстоятелствата, които можете да използвате за значителното увеличаване на приходите ви.

Водолей

Днес използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си. Стремете се със собствени усилия да постигнете желания от вас напредък, като е наложително да не правите компромиси по пътя си.

Риби

Добре ще е, ако работите самостоятелно днес. В противен случай ще ви се налага да правите неща, които едва ли бихте желали. Обърнете внимание на любимия човека и се постарайте да го разведрите. Проблемите му не са малко и вашето присъствие е важно за него.