close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 май 2017 г.

horoskop 12

Овен 

Очаква ви един сравнително спокоен ден, който едва ли ще ви предложи екстремални ситуации. Използвайте затишието, за да подготвите по-добре почвата за бъдещите си начинания. Не пренебрегвайте по навик подробностите, те могат да ви бъдат полезни.

Телец 

През този ден вършете работата си безупречно и не обръщайте внимание на празнодумците. Това е правилната стратегия, в противен случай може да ви въвлекат в ненужни конфликти. Любовни вълнения ще ви заредят позитивно и хармонизират.

Близнаци 

Съсредоточете се върху уточняването на конкретни детайли в материално отношение. Приведете в отличен ред документите си и избягвайте подписването на споразумения, особено ако не сте сигурни дали ще ви осигурят желаната стабилност в материалната сфера.

Рак

Денят ви ще е наситен с приятни емоции и това ще се отрази отлично на самочувствието ви. Ще отбележите напредък при делови преговори. Добро стечение на обстоятелствата ще ви улесни и ще ви приближи до желаната цел. Но не бързайте да смятате, че всичко е приключило. Имате още работа.

Лъв

Този петък не трябва да се съмнявате в потенциалните си възможности да внесете някои промени на работното си място. Дори и да сте подложени на редица изпитания не се страхувайте да отстоявате до край собствената си позиция. В любовта ще сте на кръстопът.

Дева

Предстои ви път или програмата ви ще е запълнена с работни дискусии и предложения. Ще имате успехи и нови възможности. Подобрете съществуващи ситуации, но не се впускайте в нови начинания. Излизайте, забавлявайте се, флиртувайте, пътувайте с хората, които обичате.

Везни

Действате хладнокръвно, за да се справите на време с предизвикателствата в професионалната сфера. Уважавайте мнението на околните и сътрудничеството ще дойде от само себе си. Изгодни ще са всички положения, идващи от контактите със заобикалящия ви свят.

Скорпион

Имате много за казване, но се опитайте да не изглеждате толкова агресивни, тъй като може да си създадете нежелани врагове. Не се опитвайте да покорявате света, защото не е възможно всички да мислят като вас. Просто подбирайте по-внимателно обкръжението си.

Стрелец

Направете реална преценка на събитията около вас и вземете най-правилните решения. Така ще се мобилизирате и ще може да свършите всичките си ангажименти днес. Подаръците, които ще получите ще ви направят по-добри и нежни. Бъдете и вие внимателни и направете хората около вас щастливи.

Козирог

Необходимо е да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Опитайте се да не бягате от проблемите, а да ги разрешавате в момента на възникването им.

Водолей 

Днес направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за в бъдеще. Не взимайте страна в спор. Не пренебрегвайте интимната си половинка. Отлично здраве.

Риби

Ще останете доволни от оценката, която ще получите за работата си и това ще ви амбицира да продължите. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговски сделки, за които се подготвяха старателно през последните дни. Бъдете себе си и с право може да очаквате най-доброто от деня.