close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 март 2017 г.

horoskop 12

Овен 

Денят ви ще бъде успешен, въпреки че не всичко ще върви по план. Някои неочаквани промени в плановете на другите, или поради независещи от вас причини, ще ви накарат да вземете бързо и кардинално решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с много любов и семейна топлина.

Телец 

Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Ще получите добри новини за решен финансов проблем.

Близнаци 

Ще преминете през днешния ден в сговор и добро настроение, стига да потиснете склонността си да се притеснявате за щяло и нещяло. Среща с приятна личност ще ви наведе на по-приятни мисли, възможна е нова връзка. Не стойте безучастни, проявете активност. Занимаващите се с бизнес ще постигнат успехи.

Рак

Много динамичен ден. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения, относно тази връзка.

Лъв

Няма да ви липсва добро настроение и такова ще бъде то и в дома ви. Любимите ви хора ще поставят условия, които в някаква степен ще ви подразнят. Освободете ги от силното си присъствие, нека имат свободата сами да вземат решенията си и сами да носят отговорността си за тях.

Дева 

Вашето финансово положение ще се подобри неочаквано в резултат на вашия усърден труд в последно време. Срещнете се с нови хора и проследете развитието на бизнеса си. Опитайте се да концентрирате идеите си.

Везни 

Денят ви ще бъде натоварен откъм домашна работа. С помощта на семейството ще се справите с всичко и настроението ви ще се повиши. Вечерта ще бъде изпълнена с много приятни изненади и радостни мигове.

Скорпион 

Днес се опитайте да отделите достатъчно време за най-малките членове на семейството си. Освободете се от досадните ангажименти, които сте поели към приятел или друг роднина. Не правете рискови инвестиции.

Стрелец 

Прицелете се добре и действайте. Нужна ви е съвсем малко предварителна подготовка и успехът ви най-вече зависи от точните ви действия след като вече сте започнали. Доверете се на интуицията си и едва ли ще сгрешите. Сърдечните ви стремления ще бъдат удовлетворени. Опитайте да промените режима си на хранене към по-здравословен. Ще ви се отрази много добре.

Козирог

В този ден ще сте в центъра на събитията. С размах и лекота ще се справите с всички ангажименти. Очакват ви приятни емоции в компанията на добри приятели. Ще се радвате на специално внимание.

Водолей 

Денят ви ще премине в спокойна семейна среда, в компанията на най-близките. Неподходящо е да започвате ремонтни дейности – ще възникнат финансови затруднения. Отделете време за спорт и релаксиращи процедури.

Риби

Вероятно ще ви поканят на гости, където ще се запознаете с интересна личност. Не участвайте в чужди спорове и не вземайте ничия позиция поне на думи. Доброто ви настроение няма да може да бъде помрачено, независимо от всички странности в този ден.