close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 март 2019 г.

horoskop 12

Овен

От вас днес ще се иска да вземете твърдо решение по даден въпрос от професионалния ви живот. Отделете достатъчно време за размисъл и в никакъв случай не избързвайте в каквото и да било. Оставете обстоятелствата да работят за вас и не се притеснявайте излишно. Можете да разчитате на подкрепата на близките си, които няма да останат безучастни към нещата, които ви вълнуват.

Телец

Ще вложите старанието си в конкретна задача и ще получите очакваните резултати. Снабдяването ви с необходимите финансови средства ще ви позволи да планирате нови проекти. Отговорностите, които ще поемете, ще повишат претенциите ви към по-висока позиция в служебната йерархия.

Близнаци

Ще имате важни срещи, контакти и ползотворни очаквания. Денят ще ви поднесе приятни изненади, ще научите новини, които с трепетно вълнение чакате от много време. Някои от вас ги очаква издигане в службата, а други интересни предложения за намиране на трудови занимания. Участията в конкурси, изпити и интервюта ще ви удовлетворят и ще се окажат трамплин в кариерата.

Рак

В разрез с природата ви е да тръгвате на ход неподготвени. Останете верни на себе си и няма да имате основания за безпокойство. Погрижете се за семейството си и за поизостаналите ви задачи. Някои ще се насочат към организирането на свой бизнес. Ще ви провърви, подреждайки правилно приоритетите си.

Лъв

Не бъдете толкова критични към близките си, проявете повече толерантност. Среща с приятели ще ви разведри, а вечерта с желания човек, ще бъде опияняваща. Пийте разумно и не действайте прекалено напористо и всичко ще бъде наред.

Дева

Ще постигнете очакванията си, стига да не подценявате дребните неща. С добра организация и точни сметки средствата биха ви стигнали за повечето от нещата, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират целите си, стига да не избързват. Придобивки и от професионалните ви занимания.

Везни

Щастливи ще бъдете с човека до вас, който ви стимулира да се развивате професионално и духовно. Самочувствието ви също ще си дойде на място и ще разгърнете потенциала си. Промените ще последват една след друга – ще получите изгодни предложения и добри финансови приходи. Доброто ви сърце не остава скрито за страдащите и нуждаещите се.

Скорпион

Наясно сте с целите си и начините за постигането им. Ще се впуснете в реализация им и без да губите времето си ще напредвате. Но не всичко е пари, време е да осъзнаете, че успехът се измерва и в това, какво сте в състояние да жертвате, по пътя към него. Не пренебрегвайте потенциалните партньори, с които бихте могли ще си сътрудничите.

Стрелец

Не се претоварвайте с много работа, има риск да се отегчите и усилията ви ще останат напразни. Една от причините за това е времето, но с каквото се захванете, трябва да го приключите в рамките на деня. Новостите в живота ви подтикват към опресняване на знанията по конкретен въпрос, език или в друга важна за вас сфера.

Козирог

Активни и уверени в себе си ще получите добра оценка за работата си и съответното възнаграждение за труда си. За сметка на това в личния си живот е възможно да изживеете разочарования. Помислете дали сте отговорили на нечии очаквания и чия е вината за разминаването ви с тях.

Водолей

Денят ви предлага различни възможности. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни шансове да го направите приятен. Семейството ви с готовност ще се отзове на ваша идея. Бъдете инициативни и сигурни, че всички около вас ще са доволни от резултатите.

Риби

Чудесен ден за делови начинания. Имате добра преценка за ситуациите, в които попадате и съумявате да се справите блестящо със задълженията си. Поемате отговорности, с които колегите ви биха се колебали да се заемат. Ролята на организатори много ви приляга и днес ще се проявите чудесно именно в това амплоа. Не пренебрегвайте плановете на човека до вас за вечерта.