close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 март 2023 г.

horoskop 12

Овен

Наложете си да не се притеснявате за щяло и нещяло, щадете повече себе си. В желанието си да сте полезни, поемате чужди ангажименти, които отнемат силите и енергията ви. Най-добрите и правилни решения взимате, когато сте спокойни и позитивни. Приведете се в такова състояние, обстоятелствата ще изискват това от вас.

Телец

Високите ви амбиции изискват по-задълбочена работа и ще ангажират вниманието ви изцяло върху вашите си неща. Щадете здравето и нервите си, за да сте адекватни към проблемите на деня. Вечерта споделете със семейството или приятелите си. Така ще потърсите мнението им по въпросите, които ви интересуват.

Близнаци

Този ден ще протече сравнително спокойно за вас, за разлика от хората наоколо, които непрекъснато ще са в движение. Имате възможността да обмислите сериозно нещата, които ви престоят на работното място и постепенно да се захванете с изпълнението им. Вълнуват ви семейни въпроси, които не бива да отлагате. Обърнете внимание на здравословното си състояние.

Рак

Финансови придобивки ще направят деня ви по-слънчев, въпреки атмосферните условия навън. Промените в живота ви вече са в ход, направете ги по-добри, можете да им въздействате, стига да проявите активност и воля. Вечерта запазете за себе си и за близките си, има какво да споделяте.

Лъв 

След тази напрегната работна седмица едва ли и днес ще ви се занимава с работа. Ако имате възможност да избирате, занимавайте се с нещо, което ще ви разтовари и ще възвърне позитивното ви отношение. Заобиколете се с приятни хора.

Дева

Ако в общуването си днес срещнете неразбиране, не се дразнете, а помислете къде бъркате. Проявите ли заинтересованост към чувствата и вълненията на околните, бъдете сигурни, че нещата ви ще потръгнат. Понякога болката ни помага, за да прозрем истини, които иначе подминаваме.

Везни

Заемате се с доста отговорности и това донякъде ви удовлетворява. Мисълта ви тече гладко, това канализира енергията ви за сполучливи удари. Ако се нуждаете от съвет, не се колебайте да го поискате. Правите добро впечатление на работното си място с точните си преценки и самоуверено поведение, въпреки че едва ли ще изненадате колегите си.

Скорпион

Един проблем ще изостри вниманието и сетивата ви, но ситуацията ще бъде овладяна. Запазете спокойствието си и не се поддавайте на емоциите си. Делово предложение ще ви осигури за в бъдеще добри приходи, не бързайте да го отхвърляте. В личен план ще останете доволни от развитието на връзка или предстоящо събитие.

Стрелец

С нови отговорности ще бъде ангажиран деня ви, като ще работите и по вече поетите си ангажименти. Ще ги приключите по-рано от предвиденото, но не се колебайте да потърсите съдействие от хора, на които можете да разчитате. Любовта ви е взаимна и това ви прави по-силни, възползвайте се.

Козирог

Основните ви занимания днес ще са свързани предимно с приключване на започнат проект, както и със стартирането на друг, мащабен и печеливш. Бъдете внимателни, възможни са недоразумения от технически характер. Нечия съпротива ще ви се отрази неблагоприятно на настроението.

Водолей

Приемете трудностите и не роптайте. Действително ще бъдете натоварени, но и постигнатото ще ви прави доволни. Общуването с високо издигнати люде ви носи добри перспективи, но също би ви помогнало доброто ви чувство за хумор. Благодарение на подобреното ви материално положение ще укрепне и семейното положение.

Риби

Денят не е подходящ за рисковани начинания. Заложете на сигурното. То ще ви донесе очакваните резултати. Добре се сработвате с колегите и е възможно да стигнете до “златната жилка”. Няма да ви липсва късмет, а също с лекота ще печелите събеседниците си, тъй като вдъхвате доверие. На вас може да се разчита и хората ще ви поверят приятелството си.