close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 октомври 2017 г.

horoskop 12

Овен

Успехът ви в днешния ден се крие в успокоението, липсата на напрежение възможността да се видите отстрани. На работното място вършете само онези задачи, които се искат от вас, без да прекалявате с инициативността. Усмихвайте се на малките неща, обърнете внимание на малките промени, които сега разцъфват около вас.

Телец 

Общи финансови проблеми ще ви притесняват до една или друга степен, но не приемайте нещата толкова навътре. Също така не се ядосвайте на хора, които искат повече, отколкото заслужават. Техните намерения не са от алчност, а от желание да получат това, което им се полага.

Близнаци 

Дошло е време да погледнете по-мащабно върху целите и идеите, които имате за близко бъдеще. Днес не е изключено да се срещнете с подходящи хора, с които можете да започнете осъществяване на някои от намеренията си. Избягвайте да давате категорични отговори и обещания. Внимавайте във взаимоотношенията. Денят е емоционален.

Рак

Днес ще сте особено активна и ще направите преглед на някои въпроси. Възможно е да има положително развитие в финансите ви, но избягвайте скъпи покупки. Сега не е моментът за промяна. Не поемайте рискове, относно пазаруването. Емоционално, ще се чувствате несигурни.

Лъв

Деликатна ситуация или друг конфликтен момент може да ви поставят в затруднено положение. Мислете позитивно и не позволявайте на емоциите да определят отношението ви към детайлите. Също така не споделяйте плановете си, преди да сте ги реализирали, въпреки, че след това те вече ще са в друга графа.

Дева

В четвъртък се освобождавате от напрежението, което чувствахте в последните няколко дни. Радвате се на добро развитие и добри перспективи. Активната част на деня е в сутрешните часове. До обяд свършете замислените ангажименти за днес. В следобеда ще получите известие за приходи. Подобрява се финансовото ви състояние.

Везни

Възможно е заради собствената си разсеяност и нехайно отношение към всичко, което притежавате, да загубите много от своите материални придобивки. При важни срещи и разговори бизнесмените вероятно ще направят голяма грешка и ще си докарат финансови загуби. Бъдете внимателни, денят предупреждава за санкции.

Скорпион

Обърнете внимание на професионалните си въпроси и здравето. Възможна е появата на проблеми от страна на заеми, които сте дали или от страна на партньора ви. Пазете се от излишни разходи, които ще направят така, че да се забавят приходите. Защитете интересите си по всякакъв начин.

Стрелец

Обикновено можете да разчитате на близките си за подкрепа, без да е нужно да им давате много обяснения. Напоследък обаче всички се чудят какви точно са намеренията ви. На вас може и да ви се струва, че знаете какво правите, но отделете време, за да убедите и останалите, тъй като рано или късно ще имате нужда от тях.

Козирог

Погрижете се сами и направете деня си приятен. Не се поддавайте на лоши мисли и не позволявайте нечие лошо настроение да развали вашето. Изпълните ли съвета ви очаква весел ден в компанията на приятни хора. Някои от вас ще пристъпят към ремонтни дейности, но подготовката за тях ще изисква повече време.

Водолей

И днес се нуждаете от малко повече спокойствие, за да сте в мир и хармония със себе си. Не се заемайте с важни ангажименти. Все още не е настъпило времето да излизате на преден план в служебния живот. В следобеда се отдайте на любимите си дейности, които вършите с желание и удоволствие. Поработете върху хобито си.

Риби

Щадете нервите си, не откликвайте на нечие недобро настроение и се пазете от провокации. Потърсете причината за нечие неблагоразположение и излезте с достойнство. Никой не е защитен от грешки, но търпеливото им анализиране е начин да ги избегнете отново. Хранете се здравословно, заложете на повече плодове и зеленчуци.